Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pobieraczek

Sornyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, wczoraj wróciłem z basenu i była korespondecja do mnie. Pobieraczek... muszę niby zapłacić 95 złoty oczywiście nie płace bo ani razu nie zgłosil ludzi a są tysiące którzy nie zapłacili. Co sądzicie o bobkach?.

1340299139473443.png

Bywalec
Opublikowano

A w życiu nie płać, to naciągacze i kłamcy.

Było już to poruszane miliony razy, nikt nie zapłacił i nikomu nic nie zrobili.

Gorzej jak podałeś swoje prawdziwe dane i przyjdzie Ci list z wezwą do zapłaty, w tedy idź z nim na policje.

5jJNSGS.png

Opublikowano

A w życiu nie płać, to naciągacze i kłamcy.

Było już to poruszane miliony razy, nikt nie zapłacił i nikomu nic nie zrobili.

Gorzej jak podałeś swoje prawdziwe dane i przyjdzie Ci list z wezwą do zapłaty, w tedy idź z nim na policje.

Piszę przecież że go dostaem, jest niby sądowy a poleconym nie wysłany :F kpina.

1340299139473443.png

Opublikowano

Kumpel tez był bardzo wystraszony,że będzie miał sprawe w sądzie, ale wytłumaczyłem mu,że np. jakby takie coś istniało to by można było sąsiada dane podawać i niech płaci, ale jak coś to byś musiał PESEL podawać albo coś :) Nie da się,żebyś gdzieś założył konto tylko z danymi bez żadnego potwierdzenia pocztą, i płacić byś musiał... Oszuści.

Opublikowano

Kumpel tez był bardzo wystraszony,że będzie miał sprawe w sądzie, ale wytłumaczyłem mu,że np. jakby takie coś istniało to by można było sąsiada dane podawać i niech płaci, ale jak coś to byś musiał PESEL podawać albo coś :) Nie da się,żebyś gdzieś założył konto tylko z danymi bez żadnego potwierdzenia pocztą, i płacić byś musiał... Oszuści.

Nawet poleconym nie wysłali...
1340299139473443.png

Opublikowano

Rok temu też dostałem ten shit , ale na e-mail .

Miałem zapłacić 1xx zł .

Nie płaciłem 2 miesiące , aż przyszła wiadomość

Twoje ip to xx.xx.xx.xx masz czas coś tam :D

I do teraz nie zapłaciłem , i nic mi nie zrobili ;)

To są oszuści i tyle.

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano

Ile miałeś lat jak tam się zarejstrowałeś ?? Jeśli mniej jak 18 to możesz ich olać bo każda umowa podpisana przez dziecko jest nie ważna....

I wszystko na ten temat.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Była już sprawa sądowa z Pobieraczkiem, jednak uniknęli oni kary.

Nie martw się, do setek tysięcy ludzi to przyszło, też do mnie, jakoś minęły 2 lata i nic się nie stało ;)

sygnatura111.jpg
Opublikowano

jak 11 to jeszcze lepiej, bo jakieś tam umowy ponoć w necie można od 13 lat podpisywać czy coś :P A jak 11 to pełen luz

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jak 11 to jeszcze lepiej, bo jakieś tam umowy ponoć w necie można od 13 lat podpisywać czy coś :P A jak 11 to pełen luz

18 :D

1340299139473443.png

Opublikowano

ha ha, ja też miałem kiedyś taką wiadomość a nawet nie rejestrowałem się tam !! Olej po całej lini pozzdro

Opublikowano

Była już sprawa sądowa z Pobieraczkiem, jednak uniknęli oni kary.

Nie martw się, do setek tysięcy ludzi to przyszło, też do mnie, jakoś minęły 2 lata i nic się nie stało ;)

Zapłacili 150.000zł 240.000zł kary a pomimo tego nadal działają. Ciekaw jestem ile już na niewinnych ludziach zarobili :F

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...