Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Riot Points] Mam problem...

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam gdyż pierwszy raz kupuje za sms RP i jak podalem im numer telefonu to mi przyslali sms'a : " Info : Dziekujemy. Tekst PAY do 91068 aby rozpocząć transakcje z Riot Games Koszt SMSa: 12.30 PLN z VAT, Calkowity koszt: 14,76 PLN.

Wyslalem go i zezarlo mi z komy 12,30 zl i na lolu bylo napisane ze potwierdzilem 12,30 PLN z 14,76 PLN, potem dostalem jeszcze jednego SMSa od numery : 6099233862: Odpowiedz PAY aby kontynuować transakcje z Riot Games. Koszt SMSa: 2.46 PLN z VAT, Calkowity koszt: 14,76 PLN No i na ten numer 6099233862 wyslalem SMSa PAY i zezarlo mi 10gr a RP ni ma i nadal jest napisane ze potwierdzilem 12,30 PLN

TO NIE JEST REKLAMA !

jezeli mial ktos podobny problem to prosze o pomoc nie mam pojecia co robic.

Opublikowano

Nieogarnięci jesteście, wybieracie płatność, wpisujecie numer,pojawia się okienko, że wysłali SMS, teraz tam pokazuje sie żebyś ty wysłał, wysyłasz,czekasz i zmienia się numer i koszt 2zł z czymś, wysyłasz drugiego na ten numer podany tam i koniec

-.-

Ale mi logika, tych sms co na kome przychodzą nawet nie czytaj

-.- rób to co napisane w Lolu

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...