Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Wywala Mnie do Roomu.

Combat  Prolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czasu gram sobie jakąs runde gram w niom 3-5 minut i wywala mnie do rooma rówineż kiedy zakoncze ją to mam to samo niemoge nacisc looby ani wylonczyc gry i niedotaje przez to exp ani gp bardzo proszę o pomoc ...

post-666293-0-32320500-1341563182.jpg

Opublikowano

Przerywa ci połączenie lub ping ci mocno wzrasta.

Wyłącz rzeczy typu GG, itp.

Spróbuj wyłączyć zaporę, może pomoże.

Opublikowano

Zresetuj parę razy połączenie z netem bo on ci coś szwankuję. btw. na każdym z serverów tak masz?

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne procesy.

Jak masz antywira to usuń go, a zaporę wyłącz.

Do tego polecam przeinstalować CA na inną partycję niż systemowa - przeznaczyć całą 1 partycję tylko i wyłącznie na CA.

Nie włączaj w czasie gry żadnych przeglądarek, nie minimalizuj gry, nie używaj Skype (jak już to TS).

Jeżeli masz router i ktoś inny w tym czasie korzysta z neta to nawet nie zaczynaj grać bo będzie Cię rozłączało.

Polecam też przeskanować kompa ComboFixem i CCleanerem.

Miałem to samo przez 2tyg. odkąd wróciłem do CA po dłuższej przerwie ale przestrzegam tych paru "reguł" i od ponad miesiąca mam spokój.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne procesy.

Jak masz antywira to usuń go, a zaporę wyłącz.

Do tego polecam przeinstalować CA na inną partycję niż systemowa - przeznaczyć całą 1 partycję tylko i wyłącznie na CA.

Nie włączaj w czasie gry żadnych przeglądarek, nie minimalizuj gry, nie używaj Skype (jak już to TS).

Jeżeli masz router i ktoś inny w tym czasie korzysta z neta to nawet nie zaczynaj grać bo będzie Cię rozłączało.

Polecam też przeskanować kompa ComboFixem i.

Miałem to samo przez 2tyg. odkąd wróciłem do CA po dłuższej przerwie ale przestrzegam tych paru "reguł" i od ponad miesiąca mam spokój.

Wszytkie procesy mam wyłoczne ale jeszcze spróbuje przeskanowac tym CCleanerem

Opublikowano

Miałem ,kiedyś ten problem ,że przerywało mi połączenie i w lobby nic nie mogłem zrobić.Musiałem zadzwonić do dostawcy neta wytłumaczyłem ,że resetuje się połączenie i naprawili problem.Polecam ,zebyś zadzwonił do nich ,ponieważ u nich jest wina ,że przerywa ci połączenie.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Zresetuj parę razy połączenie z netem bo on ci coś szwankuję. btw. na każdym z serverów tak masz?

Na każdym

Miałem ,kiedyś ten problem ,że przerywało mi połączenie i w lobby nic nie mogłem zrobić.Musiałem zadzwonić do dostawcy neta wytłumaczyłem ,że resetuje się połączenie i naprawili problem.Polecam ,zebyś zadzwonił do dostawcy ,ponieważ może u nich być wina ,że przerywa połączenie.

Dobrze sprubuję zadzwonic do dostawcy
Opublikowano

To nie wina dostawcy - nie masz po co dzwonić.

Skoro internet Ci działa to znaczy, że wszystko jest OK.

Wina stoi po stronie Twojej lub Nexona.

Zrób dokładnie to co Ci pisałem i na bank pomoże.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

To nie wina dostawcy - nie masz po co dzwonić.

Skoro internet Ci działa to znaczy, że wszystko jest OK.

Wina stoi po stronie Twojej lub Nexona.

Zrób dokładnie to co Ci pisałem i na bank pomoże.

Odinsalowywuje Antywira i Sprawdze czy cos pomoze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...