Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Riven - Polski Poradnik [WIDEO]

kerlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do obejrzenia mojego poradnika Riven. Znajdziecie tutaj kompletny build tego czempiona i dodatkowo kilka cennych rad odnośnie jej umiejętności.

Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. :)

Opublikowano

1.Inifinity edge na riven to najgorsza rzecz jaka moze byc! Riven opiera sie na skillach nie na auto atakach.

2.Maw of malmortius jest najgorszym itemem w calej grze , jesli juz to mozna zrobic hexdrinkera vs heapy ap team,a maw of malmortius juz na koniec gry gdy nie mamy co z kasa robic.

3.Najlepiej w runkach miec 15 dmg 13 armor i mr per level.

4.Doran's shield na riven? pierwszy raz to widze. To tak jakbys zaczynal z dorans ringiem na ap carry lub dorans blade bez support z healem na bocie. nonsens po prostu.

5.Dla max dmg lepiej ulepszac Q ( dmg z Q + pasywka dobrze uzyta = mega dmg) czasami mozna maxowac E lecz to sytuacyjnie. W pierwsze mozna by bylo gdyby zwiekszalo czas stuna lecz nie zwieksza,wiec nonsens .

7. Nie ma sensu kupowac BF Sword i od razu Giants belta lepiej od razu zrobic bloodtristera.btw core na riven to bloodtrister + ga.

8.FoN na riven? Nieeeeeeeeee.

9.Co do summonerek sproboj Heal/Ignite

Opublikowano

IE ? Po co jej kryty? LW bym zamiast tego wsadził.Ostatni item lub nawet coś do mid/early to GA ,żeby móc się rzucić a potem swobodnie flashnąć przez ścianę po odrodzeniu.

Dlaczego Q na koniec? Przecież to jest największy damage -.-

Runy jak @up ,armor pene. możemy mieć z LW, a flat magic resist jest useless.Tarcza? Jakie to boty?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jakoś jak grałem Riven to nie miałem problemów z Dariusem. Poza tym - build dosyć słaby, runki też, po buffie Q teraz się je maxuje.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Zanim zaczniesz robic " poradniki " , sam naucz sie grac , ogarnij sobie buildy jesli jeszcze sam sytuacyjnie nie skladasz.

Tak to jest jak sie korzystalo z mobafrajer ._.

CRAP.

Nick: Pow3r / pain

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...