Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedz Serwera [No-WL][No-Premium][Dedyk][RPG][Frakcje]

HeroxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić Zapowiedz Serwera RPG+Frakcje

Zacznijmy od slotów Będzie Ich : 23 na Początek (Jak będą ludzie grać będzie więcej) :)

Administracja : HeroxPL i <?> ( Nick będzie znany dopiero 25 Lipca)

Troche o Administracji : Osoby Sprawiedliwe , Pomocne , Nikogo nie Faworyzuja , "Każdy gracz jest równy"

Pomocnicy : Trwa nabór trzeba będzie złożyć podanie na Forum serwera

Informacje o Pomocnikach : Będą to osoby normalnie grające lecz będa miały dodatkowe komendy typu "/tpa" ,

"/home" oraz najważniejszą "/mute" Osoby Te będą pilnowac serwera od np Reklamujacych Inne Serwery

Za Pilnowanie serwera zawsze będą nagrody :) nie Wiadomo jakie jeszcze ale napewno cos dostaną :)

Oraz trwa nabór na Moderatorów Forum (Trzeba będzie pisać Podania)

O Serwerze : Jest to serwer RPG+Frakcje Powiem kilka słów na temat RPG i Frakcji

RPG : Jest plugin mcMMO , Jest Darmowe jedzonko oraz Najważniejsze Będzie możliwy Handel z Innymi Graczami

nie będzie żadnych admin shop czy coś Każdy dba o swój "Biznes"

Frakcje : Frakcje może założyć każdy Gracz , Teren frakcji można zajmować od 2 Osób <Frakcje 1 osobowe są Kasowane w Każdy Piątek oprócz Frakcji założonych w ten Dzień

Troche ciekawostek o Pluginach : mcMMO jak wspomniałem oraz ExpPlugin 1.5x W Piekle 1.8x , SpamGuard

Fractions , Timber , TopPVP To nie wszystkie pluginy :) Nie moge zdradzić Całej niespodzianki

I Bardzo ważna Informacja Nie Można Klonowac "Nodusem" , Unregister , Logout itp Zablokowane

Teraz Zapretentuje Jakie rzeczy będą dostepne :

Pvp : Tak , Na spawnie Nie Będzie to Oczywiste

Potwory : Tak

Zwierzęta : Tak

WhiteList : Nie

Premium : Nie

Nether : Tak

TheEnd : Tak

Będzie możliwość Kupna konta Vip Trwającego 1 miesiąc < Z Tego serwer sie Utrzyma >

Vip Jest traktowany tak samo jak Gracz Zawsze !

Napisze to żeby nie było wątpliwości "Zakładam serwer aby ludzie mogli grać niestety nie moge oplacić całego więc jest możliwość Kupna Konta "Vip" i Nie Biore Z Tego Pieniędzy . Ponieważ nie można wyplacić Pieniędzy z OwnSerwer Serwer zakładam dla Przyjemności"Nie Należe do Osób które tracą kase Z Serwera Na Inne Przyjemności "Mam Swoj Więc Trzymam na Swoim"

Mam Nadzieje że Wy Gracze Pomożecie mi Osiągnąć Ten Cel :) Wystarczy Grać

Mówiłem że To Zapowiedz Serwer Wystartuje okolo 7 Sierpnia Odrazu dam IP

Jakieś Pytania Prosze Pisać w Komentarzach albo na GG : 43711080

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...