Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Router ADSL - Kinfiguracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem otoz, zakupilem dzis router Tp-Link W8950nd czy jakos podobnie. I mam problem otoz...

Przy konfiguracji znaczy , idzie wszystko ok, z plytka, ale przy sprawdzaniu ustawien konfiguracji wyskakuje blad 020 i mowi zebym sprawdzil polaczenia WAN'u i sieciowe,

Router jest podlaczony do kabla rj-11, a do komputera rj-45 .

Router jest skonfigurowany, wysyla dane( Na telefonie sie moge polaczyc ) , ale nie moze sie polaczyc z komputerem ( w pc nie ma cieciowki wifi, jest tylko zintegrowana - dlatego rj45)

Moglibyscie mi napisac co moge zrobic ??

Posiadam Win7 home premium 64bit

Przepraszam za bledy i literowki ale z telefonu pisze.

Opublikowano

ustawić karte sieciowa tryb automatyczny i przeczytać instrukcje obsługi i konfiguracji routera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Instrukcji nie mam. Wszystko jest na plycie ladnie opisane, lecz przy weryfikowaniu ustawien routera wyskakuje blad 020 zeby sprawdzic WAN .

Internet dziala poprzez wifi ( teraz odbieram go na telefonie ) a przez kabel ethernet nie dziala do komputera ...

Co do instalacji, to mam krok po kroku robie wszystko dobrze, az do momentu tego bledu.

Karte mam zintegrowana, wiec nie wiem jak ustawic na automatyczna. Co do reinstalacji to nie moge zsinstalowac do konca nawet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...