Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fishbot Tiveria

Ligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, siemano

na tiverii chcialem sobie lowic rybki na modzie, poszedlem sobie ogladac film, wracam patrze ile rybek zlowilo, a tu okazalo sie ze musze wpisac jakis kod na czacie zeby moc dalej lowic, o co tu chodzi ;/?

Opublikowano

heheh na tiveri nie działają boty itp bo tam zabezpieczenia dobre Pozdro tiveria i spx ze macie wywalone na graczy którym konto ukradli ...

Opublikowano

Siemano, siemano

na tiverii chcialem sobie lowic rybki na modzie, poszedlem sobie ogladac film, wracam patrze ile rybek zlowilo, a tu okazalo sie ze musze wpisac jakis kod na czacie zeby moc dalej lowic, o co tu chodzi ;/?

Może chodzi o komende /runpy ?

Opublikowano

Tiveria to bardzo fajny serwer ogarnięte Administracja i gracze ogólnie się fajnie gra :}

A mam prozbę nie podawajcie UP tego fishbota ♥.

Generalnie mam go na PC ale ci nie dam ;d

Opublikowano

Tiveria to bardzo fajny serwer ogarnięte Administracja i gracze ogólnie się fajnie gra :}

A mam prozbę nie podawajcie UP tego fishbota ♥.

Generalnie mam go na PC ale ci nie dam ;d

Fishbota, który działa na aktualnych zabezpieczeniach? :)

Opublikowano

Haha kamer mi powiedział że się prawdopodobnie tym zajmie :D i FISHBOT BEDZIE a wy możecie wypierdalać bo to forum z botkami i cheatami a nie nabijacie posty cioty !

Opublikowano

Haha kamer mi powiedział że się prawdopodobnie tym zajmie :D i FISHBOT BEDZIE a wy możecie wypierdalać bo to forum z botkami i cheatami a nie nabijacie posty cioty !

Trzymamy kciuki i zacieramy ręce.

Opublikowano

Propsuję pomysł : D Tak z ciekawości co jaki czas wyskakuje ten komunikat?

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...