Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands - opłaca się kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Słyszałem, że gra jest świetna. Poza tym we wrześniu wychodzi druga część więc postanowiłem, że warto byłoby spróbować przez wakacje pierwszej odsłony aby chętnie kupić kolejną.

Krótkie pytanie zbudowane z dwóch pobocznych: Czy są normalnie serwery do gry i czy ta gra jest bardziej Co-Op czy jednak mogę spokojnie samemu kupić i samemu pogrywać na serwerach ?

Nikt ze znajomych ani nawet znajomych na steam nie gra w Borderlands a to taka świetna gierka. :)

Czekam na odpowiedzi ! :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Można grać normalnie na piracie w co=op'a ja kupiłem bo chce moją biblioteczke gier uzupełnić naprawdę warto 60 zł to nie tak dużo przecież i gra jest z dodatkami wszystkimi sam możesz grać bo masz single player i co-op Fajna zabawa jest w grupie powiem ci :P ... Naprawdę Warto ... :)

Opublikowano

Ja kupiłem za 60 zł w Carrefourze w święta za 59 zł, kolega ściągnoł ale bez dodatków i normalnie graliśmy w Co-Opa ... Jak nie masz z kim grasz dajesz ,, Szukaj serwera ,, dołanczasz i czasami powinnienes trafić na grupke polaków co chętnie pogadają i pograją ;) Ale polecam kupić orginała

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No okej, dzięki za odpowiedzi.

Oczywiście nie mówiłem nic o piracie... od początku jestem nastawiony na wersje Steam.

Temat do zamknięcia. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Dodam jeszcze , że ja na twoim miejscu poczekałbym aż wyjdzie 2 część , bo w dniu premiery 2 części będzie promocja na steamie na borderlands 1 ( może być nawet do -75 % , a - 50% to na pewno będzie)

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Witam. :)

Słyszałem, że gra jest świetna. Poza tym we wrześniu wychodzi druga część więc postanowiłem, że warto byłoby spróbować przez wakacje pierwszej odsłony aby chętnie kupić kolejną.

Krótkie pytanie zbudowane z dwóch pobocznych: Czy są normalnie serwery do gry i czy ta gra jest bardziej Co-Op czy jednak mogę spokojnie samemu kupić i samemu pogrywać na serwerach ?

Nikt ze znajomych ani nawet znajomych na steam nie gra w Borderlands a to taka świetna gierka. :)

Czekam na odpowiedzi ! :)

Czytaj ze zrozumieniem...

Temat Cls.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...