Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e-UltraSkill [24/7][NO-WL][DEDYK][GILDIE][SURVIVAL] Jedziemy! ;)

sitken2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Male szybkie info ;

Pamietaj wypowiedz sie w tym temacie na temat serwera! To wzmocni i przyspieszy rozwój serwera!

de2zjo.gifAdres IP: s7.csrv.pl:45825

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 25

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

de2zjo.gifInternet 50 MB/s

de2zjo.gif25 SLOTOW

Forum; Takie jak w temacie; dodaj .pl ;)

ZWIEKSZA SIE GRACZE SLOTY TEZ ;)

Zadbana mapka , bardzo ladna oraz przyjazna!

SSy;

s22x.th.png

s11ct.th.png

Szukamy adminow/modow/kidmodow pisz podania na forum!

Opublikowano

Ciekawy serwer, zero cheatorów. Serwer godny polecenia dla każdego gracza.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Fajny serwer, ale sitken zacznij ogarniać i dostrzeż belkę w swoim oku a przestań szukać drzazgi w oku mlodego xD Ale serio bo patrz ja naprawiałem mapke z mlodym po tym ja gracze zaczeli z niej robić ser ja zcinałem pozostałości po drzewach i usuwałem stare nieużywane zamki gildii które tylko oszpecały teren, ja z mlodym szykowaliśmy sporo eventów, ja prosiłem cię tylko o creative i cuboid by zrobić z ctsg arene PvP i nic mi nie dałeś prosiłem 3 razy, a ani razu nie odpisałeś. Tyle z mlodym robimy dla tego serwera... że brak mi słów. Aha i znów ten bład serwer ma 20 slotów. Sitken bez obrazy ale faktem jest to, że mimo, że wgrałeś pluginy i wysłłeś reklamy, forum zrobiłeś to nie umiesz trzymać serwera i to jest czysta prawda. Bo kto ci doradził z mapką ja i mlody. Gdy by nie my to serwer nie miałby mimo reklam teraz graczy. A mlody też robił reklamy tak jak i ja.

Opublikowano

Hero27, jestem na wakacjach i mam tylko przy sobie laptopa z ktorego wejde tylko nie kiedy, wiec nie moge za bardzo zajac sie serwerem, lecz mlodyyoker-mod, robi duzo eventow i ogarnia serwer. W najblizszym czasie pozmienia sie troszke...

Zapraszam na serwer! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...