Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dziwny problem z grafiką - tnie się

lemanio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru dni dzieją mi się dziwne rzeczy w czasie grania. Mianowicie gra zaczyna się zacinać. Jak rozpoczynam grę jest wszystko ok, a po jakimś czasie zaczyna się przycinać obraz. Gram od pół roku i nigdy tak nie było. Ma ktoś albo miał podobne problemy ???

pozdro

x

Opublikowano

Zaaktualizowałeś sterowniki do karty graficznej? Sprawdź czy gra spełnia wymagania gry, zobacz ile ramu ci proces BFa zajmuje, może już czas dokupić trochę?

Ramu mam 4 GB procesor intel Core i3 , ta gra nie ma nie wiadomo jakich wymagań. Coś się dzieje nie tak, więc myślałem , że może ktoś pomoże :)

Tak jak pisałem wcześniej wszystko było ok i ładnie latało .... a teraz nie wiadomo dlaczego przycina się. :(

x

Opublikowano

Sprawdź, czy nikt inny nie korzysta z Twojego łącza, powyłączaj wszelkie programy jak gg, skype itp.

wejdź na inny serwer.

Opublikowano

ja tez mam taki problem nawet zmienialem grafike na gorsza i nic to nie pomoglo ;/

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Przeinstalujcie i zaktualizujcie pb.

Spróbujcie sposobów z tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/409743-tut-masz-lagi-w-bf-przyspiesz-komputer/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...