Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] METIN2 BOB !

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wbiłem teraz na kompa i od razu chciałem załączyć expbota (metin2 bob) i niestety on nie działa !!!

Gdy go włączam on się loguje i zaraz wyskakuje błąd że przestał działać i się wyłącza.

Zrobiłem reinstall i nawet nie da się zalogować na tego hacka.

Strona m2bob tez nie działa.

Ma ktoś może jakieś sensowne wytłumaczenie ?

Obawiam się że to koniec bocenia xD

Pozdro

Opublikowano

Tak windows7 ale jeszcze około 30 minut od napisania tematu normalnie elegancko śmigał xD

Opublikowano

Coś takiego, nie?

Ps. Radze przeskanować system, bo mi się internet zjebał na 30 minut, i musiałem kable zmieniać, i resetować kompa...

OzN8l.png

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Właśnie nie xD Wyskakuje mi poprostu Metin2 bob przestał działać i tak jak to jest w win7 : Wyszukaj problem online , Zamknij program (jakoś tak ) :(

Opublikowano

Aaa, tak tez tak miałem, po prostu przeinstalowałem sobie, i gdy login wpisywałem wyskakiwał taki error, spróbuj tak samo zrobić.

Wychodzi na to, że albo oni wyłączyli servery, albo (oby nie) ktoś im się włamał na strone. Trzeba czekać.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Właśnie nie xD Wyskakuje mi poprostu Metin2 bob przestał działać i tak jak to jest w win7 : Wyszukaj problem online , Zamknij program (jakoś tak ) :(

mam to samo

;p i szukalem rozwiazania

Opublikowano

Juz reinstalowalem i metka i bota i nowe konto założyłem i nic ;p Nom trzeba czekać oby nic groźnego się nie działo bo zara strajkować będziemy. :D

Opublikowano

ja dzisiaj chcialem kupowac na em2 bo kiedys go uzywalem ale spotkalem tego m2bob ale teraz musze czekac az naprawia :P

Opublikowano

Jezu po prostu padł im serwer i dlatego nie działa takie trudne ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

a podacie stronke do pobrania?

bo chcialbym wlasnie wyprobowac xD

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...