Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob vs best specjalista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zadam tutaj kilka pytań i za porządną odpowiedź lecą lajki ; )

1.Czy da się ustawić bota tak żeby bił tylko i wyłącznie best specjalistę na dolinie orków . Żeby przechodził przez ściany w poszukiwaniu bestów i czy sam będzie zmieniał ch .

2. Czy da się zrobić tak żeby zbierał np tylko medale konne i nic innego ?

3.Lepiej jest ustawić tak żeby mooby od razu pojawiały się obok ciebie, biegły do ciebie, czy żeby bot latał sam ? ( bo zauważyłem, że jak mooby od razu pojawiają się obok ciebie to nie bije hitami ale nie zadaje obrażeń, zadaje je tylko podczas używania skilli. ( chodzi mi o MobLock ) )

4.Czy jest w m2bob fishbot ? jak tak to jak go używać ;d ?

Opublikowano

1.Raczej nie,

2.Da sie musisz sciagnac autoPickup i tam jest do ustawiania co ma zbierac co wyrzucac itp. zaraz to znajde

3.Ustaw zeby sam biegal duzo lepiej wtedy expi/dropi

4. nie ma

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
-.- ale w pierwszym pytanie było więcej niż 1 pytanie a sam jestem ciekaw jak ustawić na M2BOBIE by sam zmieniał ch co 2-4minuty na przykład wie ktoś ?
Opublikowano

1. Ustaw tak by bił bosy wyłącz przyciąganie, ale raczej i tak będzie bił moby, musisz włączyć funcję wallhack by przechodził przez ściany/góry.

2. Da sie w dziale Pickup musisz ignorować przysztko prócz medali.

3.Najlepiej korzystać z opcji pelerynek, wegług mnie najlepszy sposób.

4. Jest w oknie menu pod mapką masz ustawioną opcję " lvelbot " wystarczy zmienić na fishbota :)

Myślę, ze pomogłem, liczę na like : >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...