Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] używanie kamermoda ( ban ? )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam używam kamermoda od dłuższego czasu i zawsze gdy go włączam w prawym dolnym rogu pojawia sie ten hackshield . I tu moje pytanie ? On odrazu przekazuje gmom ze mam hacki i dadza mi bana czy oni tego nie widza ?? Bo boje sie o moje konto 51 lvl z dobrym eq ;/ co mi radzicie ? i na ile bana dostane ?

Opublikowano

Jak dostaniesz bana za kamer moda to na zawsze :) Wiem bo już nie raz go dostałem xD Na 51 lvlu go używasz ?! Po co ?! Lepiej już grać normalnie bo tylko ryzykujesz. Bana raczej dostaniesz bo mod chyba wysyła logi czy coś. Nie wiem wiem że ja kilka razy grałem na modzie ( i to wcale nie długo) a za 2 dni miałem bana :( Hack shield chyba nie przekazuje tego gm'om tylko on chyba blokuje hacki (nie wiem nie bardzo się na tym znam) .

Ja na takim lvlu bym go juz sobie odpuścił :D

Opublikowano

Kamermod to modyfikacja wewnatrz gry i nic nie jest tu wykrywalne, ewentualnie tylko obejscie metin2mod.exe. Jak uzywasz funkcji moda w taki sposob ze inni gracze to mocno widza to jest duza szansa ze ktos cie zraportuje.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

A więc jak używam kamermoda to mogą mi dać bana dopiero wtedy gdy mnie zauważą tak ? Bo ja go nie używam na 51 lvl tylko na postaci z tego samego konta ;D bo jakby odrazu wykrywalo to by mi bana dali na wszystkie konta bo nie wiedzieli by na ktorym dokladnie uzywam :)

Opublikowano

Co z tego że na innej postaci jak to to samo konto?ID jest najważniejsze tam masz all postacie a co do kamera ja grałem z pół roku i nic ban nie dostałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...