Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Pytanie]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam instrukcji jak używać poszczególnych opcji w m2bob ( jeśli ktoś chce może mi to sam wyjaśnić gg -12405851 ) a pytanie brzmi - czy was też ciągle loga ? . czy czasami nie zbiera dropu ? i jak zrobić żeby zbierął te itemy które ja chce i czy da się zrobić tak żeby bił np best specjaliste i nic innego .>?? Bedą lajki

Opublikowano

Co ma zbierac a co nie to mozesz ustawic jedynie jak masz premium.

Zeby bil tylko bossow a reszte nie? hmmm do sie bez problemu ustawic;)

Jeśli chodzi o loganie, no fakt.. co jakis czas niestety wylogowuje, ale wazne e jest, ze sie sam zalogowuje i ze dziala;D

a co do podnoszenia.. nie podnosi wszystkiego bo cos co wylecialo z moba musi byc poza zasięgiem pickupa i tego nie zmienisz... (np. jak udezyles moba 4x i odecial na pewna odleglosc i tam zginie i cos z niego wypadnie to tego bot nie podniesie bo jest za daleko)

w razie pytan moje gg: 24537977

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

1.Bossy ( chodzi mi tylko i wyłącznie o best specjaliste czyli że bije tylko jego a orki na około nie . I idzie zrobić tak żeby bot przechodził przez ściany ? )

Opublikowano

Można zrobić żeby przechodził przez ściany ale to muszisz wyłączyć opcję "Anti-Kick Mode" i będzie wywalać cię po 3-5 minutach. Wtedy klikasz w zakładce "General" taką ikonkę muru ;p o nazwie Wallhack :)

Opublikowano

Czyli nie ma szans żeby bot dobrze radził sobie na bestach ? ( czyli bije go zbiera drop, przechodzi przez ściany, i sam zmienia ch ( 1.2.3.4 ) da się tak czy nie ;d ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...