Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z zawieszeniem się gry i dźwiękiem w tle

Morgus9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym że cały komputer mi się zacina i pod czas gry i nic nie mogę zrobić i ciągły dźwięk wydobywa mi się z głośników. Jakiś sterowników mi trza?

Opublikowano

Najnowszych od karty graficznej. Nie podałeś jej modelu więc nie będę wróżył, z resztą wyszukanie ich nie jest zbyt trudne.

Opublikowano

Ja mam to samo a mam najnowsze stery od wszystkiego, mam też dobrego kompa ( spokojnie bf3 chodzi ), a mimo wszystko od czasu do czasu mi się tnie i tylko reset pomaga.

Opublikowano

To przypadłość BF'a. Znany freeze, który zawdzięczamy PB. Możecie spróbować go zaktualizować, ale prawdopodobnie sytuacja nie ulegnie zmianie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jesli chodzi o problem z zawieszaniem sie komputera, to wylaczcie karte dziekowa, problem jest spowodowany karta dzkwiekowa Realtek, gdy wylaczycie karte problem nie powinien sie pojawic, ale gra bez dzwieku jest irytujaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...