Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupuj 5-20% taniej niż w sklepach !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio w wyniku takich rozmyśleń powstał projekt który ma nam ułatwić życie i stworzyć możliwość zarobienia.

Jego robocza nazwa to Klub Konsumenta.

Każdy zna ludzi jacy każdego tygodnia (jedni trochę częściej, inni trochę rzadziej) robią wielkie zakupy. Jadą do supermarketu i kupują produkty na najbliższe dni. Czasami są w takim sklepie jakieś promocje i konkursy, ale rzadko kto zwraca na to uwagę. Wychodzimy z założenia że nikt nam niczego za darmo nie da.

Takie zakupy zajmują sporo czasu i każdy doskonale wie że często wychodzi z marketu z bardziej pustym portfelem niż myślał.

Grupa ludzi jacy stwarzają Klub Konsumenta proponuje nam internetowy super market.

Nie wychodząc z domu możesz zrobić zakupy, takie jakie robiłbyś w prawdziwym sklepie.

W tym projekcie już w sierpniu będziemy mogli kupować :

- Art. spożywcze codziennego użytku (czyli to co w Tesco, Biedronce, Carrefourze itp.)

- Chemie codziennego użytku (czyli to co w Tesco, Biedronce, Carrefourze itp.)

Są trzy podstawowe korzyści:

1. Mniej czasu

2. Zawsze wiesz czy coś jest w sklepie

3. Możesz dobrze zarobić.

WIĘCEJ INFORMACJI :

www.klub.konsumenta.dawidrolbiecki.pl

PROJEKT RUSZA JUŻ W SIERPNIU. (PRE-LAUNCH w lipcu)

EDIT dla administracji .

Proszę nie usuwać tego tematu. Chcę tylko pomóc ludziom, aby Ci wydawali mniej i mieli wygodniej.

Dziękuje.

Opublikowano

Tak. Projekt rusza w sierpniu. Myślę, że będzie hitem tego lata.

Zakupy będzie można robić do 150 zł z opłatą kuriera, a od 150 zł kurier będzie darmowy.

Myślę, że w hipermarkietach wydajemy więcej niż 150 zł np. miesięcznie, więc to dobra wiadomość :)

W sierpniu dostępne będą tylko art. spożywcze i chemia, ale niebawem dołączą także art. przemysłowe, sprzęt RTV i AGD a nawet samochody osobowe :)

(ale to w niedalekiej przyszłości)

Ja już dołączyłem i teraz czekam na pre-launch. :)

Opublikowano

Sam z tego nie skorzystam bo jeszcze nie robię wielkich zakupów ale jeśli to prawda to myślę nie jednemu się to przyda ;D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Zgadza się. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że serwis daje nam możliwość zarobku na osobach poleconych w strukturze grupy.

Więcej na ten temat na filmiku w temacie.

Prawda jest taka, że możemy nie tylko kupować taniej o 5-20% niż w zwykłych sklepach (chociaż dla większości to i tak będzie to wielki plus), ale także możliwość zarabiania nawet na darmowe zakupy w tym serwisie, zwłaszcza dlatego, że jesteśmy jeszcze dobry miesiąc przed oficjalnym startem, a do projektu zapisało się już ponad 4,5 tysiąca osób. :)

Firma planuje rozprzestrzenić działalność do końca tego roku nawet na rynek czeski . :D

Opublikowano

Nie no nie wieże przecież to by było nie opłacalne coś takiego robić zazwyczaj jak żywność przez neta kupujesz to drożej, ale przynajmniej czasu nie tracisz ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Zobaczymy co z tego będzie. :) Nie ma co jeszcze oceniać, ale myślę, że szykuje się coś dużego, bo w zaledwie miesiąc przystąpiło już 4,5 tysiąca ludzi do tego projektu, gdzie założyciele zakładali liczbę tysiąca chętnych. ;)

Nie no nie wieże przecież to by było nie opłacalne coś takiego robić zazwyczaj jak żywność przez neta kupujesz to drożej, ale przynajmniej czasu nie tracisz ^_^

Firma ma podpisane umowy z dużymi przedstawicielami firm tj. Coca-Cola, Blend-A-Med i wiele innych. Wkrótce dowiemy się więcej szczegółów w pre-launchu.

Opublikowano

Zapisy wstępne ruszyły!!!. Wszystkich chętnych zapraszam na PW. :)

Budujmy grupę i zarabiajmy na tym spory kapitał miesięczny :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnie newsy :

Projekt startuje za tydzień, czyli 28 lipca i będzie to etap Pre-Launch.

Poznamy wtedy listę produktów, wszystkie informacje na temat firmy oraz jej właścicieli.

Oficjalnie zakupy będziemy mogli robić już w sierpniu.

Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...