Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Moba Vs Tower Defence?

Lenartowy

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Moba Vs Tower Defence

• Moba
      2
    • Tower DEfence
      11
    • Inne - napisz w po?cie co.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam taki mały projekt dot. CA, i chciałbym sie dowiedzieć w jaki tryb byście najchętniej zagrali.

w Moba - Mamy postać, punkty strategiczne, boty, jakieś umiejętności. podział na 2 zespoły (albo więcej).

czy może Tower Defence - 1 punkt strategiczny, gdy zostanie zniszczony - przegrywasz. Możesz stawiać własne punkty obronne w dowolnym miejscu - np. Turret, miny, claymore itp.

Dlaczego to jest w dziale CA, bo wszystko chce wziąć z CA, tylko przerobić strukturę gry.

Proszę o głosowanie w ankiecie.

Propsy,

LGP CEO -Len.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak dla Combata to jak najbardziej Tower Defence. Jedna drużyna broni danej np. wieży, budynku a druga musi zaatakować, taktyczne rozwiązania etc, to by było coś. ;)

Opublikowano

nooo... ale właśnie w Tower Defence był by 1 team i bronią się przed falami np. talibów których leci 500 na pierwszej fali, i stopniowo się zwiększają, jakieś specjalne jednostki wpadają itp.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja zawsze lubiłem gry typu Tower Defence, nie raz grałem na gry pe el w te małpy ale i także na komórce. To nawet było by ciekawe takie związane z Combatem ;) Głos na Tower Defence.

Opublikowano

ale oczywiście wszystko w 3D.

jak ktoś nie widział gry Tower Defence w 3D, polecam poszukać sobie na YT gry Dungeon Defenders - zmuliłem wt to 200h ;D

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Rób Tower Defence , łatwiejsza do zrobienia i pewnie wyjdzie lepiej

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

wg. mnie Moba jest łatwiejsza, robisz modele, Waypointy, i kolejność atakowania, i praktycznie gotowe, wiadomo że jako CA, nie było by żadnych skilli chooy wie jakich epickich. np. rzut 3 granatami a nie 1, szybsze strzelanie itp.

Aha i proszę jednak o głosowanie w Ankiecie...

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wole Tower Defence

Jak któryś przedmówca MOBA mi sie z Lolem kojarzy a Tower Defence bardziej pasuje do CA i myśle ze przygarnie większe zaineteresowanie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

moba to tdm a tower defence to git zdecydowanie td

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Moim zdaniem Tower defence bardziej lubię takie gry.

Rośliny vs Potwory :D

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Rośliny vs potwory to Tower Defence ? o.0

ja bym tego nawet grą nie nazwał, marna kopia... Plants vs Zombies.

Dobra, robie Tower Defence.

EOT PLZ

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...