Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chat podczas gry.

UKI_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pewnien głupi problem, a mianowicie wczoraj podczas rozgrywki 5x5 "przesunąłem" chaat tak jakby pod skille tam na dół i byłem pewny, że w następnej rozgywce wróci na swoje miejsce chyba powinno tak być c'nie? A tu go ciągle nie ma. A bez tego grać się nie da. W opcjach nic nie zmieniałem i nie znalazłem nawet czegokolwiek związanego z chatem. Próbowałem tak na ślepo wyciągaćteżnei dałlo rady.

Tak więc może ktoś wie jak mi pomóc? :rolleyes: Z góry dzięki wielkie.

//acha, gram na US jakby co. Tak wiem można ignorować pewne osoby chacie jak coś zamiast chować.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zmniejszenie / zwiększenie hud'a, albo zmniejszenie / zwiększenie rozdzielczości może pomóc. Ewentualnie włączenie lola w oknie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nic niestety nie pomogło. Może zaraz później wejde an eu a później znowu na us jak się coś będzie paczować to może pomoże. napisze później.

// i nic. Głoś wysyłania wiadomości jest tnz. etner cośtamcośtam enter ejst dzwięk....

Opublikowano

usun plik "chat.ini" z folderu

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\release s\0.0.0.162\deploy\DATA\menu\hud

ehh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...