Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Znamy Premierę minecraft 1.3 !

KingSP1MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam.

Notch z ekipą na swoim blogu ogłosili oficjalną datę wydania wersji 1.3

data wydania: 1 sierpień 2012r

źródło:http://www.mojang.com/

+ otrzymaliśmy nowego snapshota

Snapshot 12w27a
Bugi naprawione![code]
Optymalizacja!
-Proszę sprawdzić przyrząd tłokowy. Większość przetestowaliśmy ale może być konieczne poprawa  lub wymagane zmiany   zmiany opóźnień ,odległości i podobne. Ogólnie rzecz biorąc, tłoki powinny mieć mniej błędów.Link do snapshota niżej:

Client: http://assets.minecr...a/minecraft.jar

Server: http://assets.minecr...raft_server.jar )

Opublikowano

Ogarnij ten temat, wgl nie poukładany, zmiany po angielsku, Najpeirw psizesz w punkcie a potem przestajesz.

Co do informacji:

Trochę długo jeszcze trzeba czekać :P Ale w sumie dobrze, niech go dopracują a nie zawracają głowy adminom serwerów :)

Opublikowano

Dzięki za info.

Ale szkoda że nie będzie API :<

JA CHCE API!!

minecraft24h.png

Poszukiwani redaktorzy! Wynagrodzenie doładowania do sieci komórkowych!

Opublikowano

Zostało jeszcze zapowiedzianych parę wersji testowych (snapshotów),więc czegoś ciekawego będziemy mogli się spodziewać.

Opublikowano

Ja sobie Version Changera użyłem, i popylam w alphe. <_< Nie odnajduje się w obecnym minecrafcie.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

W sumie może będzie nawet kiedyś tryb z fabułą. Ale ten świat minecrafta w porównianiu z pierwszymi wydaniami to już nie jest taki pusty,dla niektórych dobrze dla niektórych źle ale gra się rozwija i coraz ciekawsze rzeczy można konstruować.

Opublikowano

Każdy mówi alpha, alpha. A ja wolę najnowsze minecrafty. Jest o wiele więcej możliwości, jest ciekawiej. :)

Opublikowano

Jak dla mnie to te Minecrafty od 1.8.1+ są poprostu zbyt "przeerpegowane", dlatego też gram na singlu 1.6.6 ; P

Opublikowano

@Morder22 zgadzam się. Ja (jak i pewnie ty) nie lubisz za bardzo gier, które z sandbox'a zmieniają się na RPG.

Minusem jest też to, że pokazują co dodadzą, a kiedyś było to tajemnicą (było fajniej).

@Topic Szkoda, że aż za niecały miesiąc... No ale poczekamy

94682056675302793293.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

refresh i otwórzcie link niżej: (pełna lista zaplanowanych zmian,sporo tego...) kto wiedział że 1.2.5 był tak pobugowany? Pełno bugów zreperowanych i tylko czekać do środy.

Opublikowano

Ale odkrycie ja pierdole tydzień temu już wiedziałem kiedy premiera 1.3.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

@up popatrz z kiedy jest ten temat a nie nabijasz posty.

Skąd mogłem wiedzieć, nie ja odświeżyłem ten temat.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Aaaa tam narzekacie na te najnowsze wersje. Gdyby po 1.3 nie byłoby nic więcej to narzekalibyście, że Mojang nic nie robi tylko opierdala się. Teraz natomiast, jak Mojang znakomicie pracuje, chce coś zmienić to wy narzekacie... ahhh :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...