Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ASYMETIN2 !

xSytse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem wykupiłem sobie ostatnio bota easymetin2 na 14 dni mam najnowsza wersje bota " 1.0.25.2176 "

gdy naciskam uruchom gre gra odpala się lecz zacina i po chwili wyłącza dodam jeszcze że bawiłem się w usuwanie i instalowanie na nowo i metina i bota lecz nic to nie pomogło a wcześniej normalnie wszystko działało a teraz nie mam pojęcia co się stało dlatego zwracam się do was

żeby pokazać wam dokładnie o co chodzi znalazłem na youtube filmik który zamisciła nie znajoma mi osoba lecz z tym samym problemem o to link http://www.youtube.c...h?v=s9KsFDVm0rc

prosze o szybką odpowiedź ponieważ nie pomyślałem i wpisałem już kod by doładować nie wiem jak to nazwać powiedzmy transfer he z góry dziękuję pozdrawiam.

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

A jakiego dokładnie framowrk mam pobrać podałbyś linka :) ?

MILENIUM FANS !

Pomogłem ? daj Lubie To ! nic cię to nie kosztuję :)

Opublikowano

Framework 4.0 potrzebny ;]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...