Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer Survival + Gildie] Zapraszamy na nowo utworzony serwer- NEXUS

mag29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: NEXUS

IP serwera: s3.csrv.pl:23769

1337425554-U363900.png

Rodzaj Serwera: Survival

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

Premium: Nie

White list: Nie

Nether: Tak

Sloty: 20 (jak będzie wiecej osób to powiększymy)

Opublikowano

Gówniany serwer, na spawnie stoją jakieś pro kozaki i biją.... Nie da się nawet zacząć. Bez sensu serwer. NIE POLECAM ! Admin ma wszystko w dupie; )

Opublikowano

Po pierwsze kozaku tu jest no-pvp na spawnie, bez sensu sa tylko twoje wypowiedzi,skad mozesz to wiedziec ...? odpisuje wszystkim...

Opublikowano

nie polecam zaczalem grac zdobylem zelazne eq zaprosilem do gildii moiej GoSports MrBratek mielismy zelazne eq dedlem kolesia ktory mial juz 7 diax i admin mnie zbanowal nie polecam i sorra ze wam psuje reputacje ale jak adminow macie zlych to musze ;0 i jeszcze nikt mi nie wiezyl ze w 5 min miale zelazne eq dobrze gram i tylko to jest AntyXray i huj z serwem

Opublikowano

Maczo, na spawnie jest no-pvp ...

nie polecam zaczalem grac zdobylem zelazne eq zaprosilem do gildii moiej GoSports MrBratek mielismy zelazne eq dedlem kolesia ktory mial juz 7 diax i admin mnie zbanowal nie polecam i sorra ze wam psuje reputacje ale jak adminow macie zlych to musze ;0 i jeszcze nikt mi nie wiezyl ze w 5 min miale zelazne eq dobrze gram i tylko to jest AntyXray i huj z serwem

Jak dla mnie to `huj` się pisze przez "ch" ale to 1 . Napiasłeś taką opinię tylko dlatego, że nie dostałeś diaxów.

po 2 minutach gry 1minucie siedzenia na spawnie masz full zelazne eq i diaxowy miecz ...

Opublikowano

Maczo, na spawnie jest no-pvp ...

Jak dla mnie to `huj` się pisze przez "ch" ale to 1 . Napiasłeś taką opinię tylko dlatego, że nie dostałeś diaxów.

po 2 minutach gry 1minucie siedzenia na spawnie masz full zelazne eq i diaxowy miecz ...

;) wlasnie nie bo ja gralem z 10 min tylko ze ja byulem 1 graczem na serwezrze a ty kurwa chyba 50 i dla tego nie widzales jak wydobylem ;][

Opublikowano

Nie to jest zwykly gracz, jak sie nie da zaczac?aaaaa juz wiem dla ciebie trzeba poradnik wpisujsz:

/register <haslo>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...