Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakie auto kupić?

kkllus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, mam problem, bo nie wiem, jakie auta kupić, i co znaczy u dealera ten napis 'on sale'. To znaczy, że można kupić daną bryczkę za IGC? Bo mam na oku Porcshe 911 Carera, ten co ma neon i to Lamborghini, ten co ma policyjny motyw. Ale pytanie: opłaca sie? I za ile, bo mam 8lvl, 59k, i nie wiem, kiedy będę to mógł kupić. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

"On Sale" to znaczy, że jest wyprzedaż tego wozu, przez co jest trochę tańszy niż zwykle.

Lambo policyjne jest tylko za boosty, Carrera też.

A o które Lambo dokładnie ci chodzi? Bo jest Lamborghini Gallardo i Lamborghini Murcielago, oba dostępne w policyjnych motywach, Gallardo nie polecam, Murcielago jest o wiele lepsze, jest to jeden z najlepszych wozów w grze. Tak więc ja chcesz mieć te wozy, to musisz zainwestować w boosty, inaczej ich nie kupisz.

Opublikowano

A za kasę? Masz jakieś propozycje?

@EDIT:

A wiesz przypadkiem, czy jest jakiś DZIAŁAJĄCY trainer na najnowszą wersję?

Opublikowano

Za kasę z klasy T3?

Auta za IGC w tej klasie zaczynają się gdzieś od 30 lvl'a, a sensowne wozy dopiero od 40+.

Tak czy owak, za IGC z T3 polecam Porsche 959 i BMW M3 GTR i Lotusa Evorę.

Napisz może jakie wozy już masz, z T1 na początek polecam VW Scirocco Zack i Chevroleta Chevelle.

Opublikowano

To z T2 bierz Mazdę RX-7 Battle Machine, jeden z najlepszych wozów w T2, jest bodajże od 15 lvl'a i kosztuje 300k $, ale zagrasz kilkadziesiąt ALL IN'ów i szybko wbijesz wymagany lvl.

Opublikowano

Tak, najlepiej grać ALL IN, najlepszy sposób na szybkie zdobywanie kasy i repa, zawsze jest tam z kim pojeździć, tam najszybciej wbijesz lvl.

Opublikowano

Dzięki wielkie ;)

a nie lepiej el camino ss blue juggernaut, albo lexus IS F purple? oba tańsze, ale od 20 lvl'a

IS F jest słabiutki, nie bierz go. El Camino dobry, ale tylko na ucieczki drużynowe, w wyścigach też niezły, ale Mazda lepiej się w nich sprawuje, bierz Mazdę, uniwersalny wóz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...