Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GM i Łowienie.

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, w jaki sposób GM znajduje łowiące osoby? On po prostu sobie chodzi po świecie i czasem kogos zobaczy jak łowi, czy ma tam jakąś listę czy cos, i się teleportuje do tych osób?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Nie dużo jest miejsc dla łowiących, a GM czasami sobie spaceruje i patrzy... ;)

Opublikowano

Odwiedza miejsca ,w których były i są FB :)

Tak samo jest z expbotami :)

Np. dzikusy przyjdzie sobie tam ,zobaczy bot banik :)

Jedno może Cię uratować ,kiedy pojawi się GM pisz z nim :) Mi odpuścił 3 razy : P

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

AHa, tak pytam, bo np. w M2Bobie jest opcja, że można łowić w każdym miejscu, nawet tam gdzie wody nie ma więc jest spore pole do popisu :)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jeszcze jest takie cos ze jak bedziesz łowił w nocy np. na pustyni, a jak wiadomo na pustyni w nocy jest bardzo, ale to bardzo mało osób, to GM czasami moze wlaczyc liste graczy dostepnej na mapie i moze teleportnąć się do Ciebie. To sie tyczy zazwyczaj m3 itp.

Opublikowano

No wiem, ale np. na M1 czy M2 można się okampić gdzieś i jest git :P Zawsze to bezpieczniejsze niż odpalenie bota przy wodzie jak nie ma cie przy kompie.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Wiecie, że GM'i także przeglądają MPC? Info z pierwszej ręki. Polecam się jeszcze podzielić nickami i kordami ^^

Istnieje coś takiego jak Game Panel. Bez włączania gry istnieje całkowity dozór danej postaci i konta gracza. Kiedyś to już wyciekło na tym forum, więc mogę o tym mówić.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Co do Up% no to co że przegląda ? Nie wie gdzie gramy :P

Jak ktoś chce dobre miejsce do łowienia (nie woda) to zapraszam na PW, napisze w wolnym czasie ;p

Opublikowano

Czasem GM wlacza liste kto jest na mapie i sie teleportuje, czasem jak to powiedzieli wyzej spaceruje a czasem na noob postaci cos robi i widzi Cie np.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...