Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

płatność sms

Alarkash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałem dostać te 280 RP bo mi brakuje do skina ale coś się psuje

Wysłałem pierwszego smsa za 12,30 i zaakceptowało a drugiego to już nie. co co co co sie stało? nawet nie otrzymałem zwrotnego za drugi

po wysłaniu za 12,30 dostalem takiego esemesa

Odpowiedz PAY aby kontrynuwać transakcje z Riot Games EU2 Koszt 2.36 PLN z VAT cały koszt 14.76

Odpowiedziałem i nie mam nic, nawet odpowiedziałem 2 razy....

co mam kurwa zrobić ?

mam cały czas

Wyślij ze swojego telefonu komórkowego wiadomość SMS o treściPAY na numer 7268.

Potwierdzono: 12,30zł z 14,76zł.

i tyle kuźwa

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Chyba chodzi o to, że musisz wysłać jeszcz raz sms'a aby było te 14zł z groszami bo masz narazie 12zł z 14zł. Nie wiem ja nigdy nie kupowałem RP, ale to chyba o to chodzi.

Opublikowano

Miałem tak samo, musisz wysłać jeszcze raz tego smsa o podanej treści pobierze Ci te brakujące 2zł i dostaniesz te RP.

Opublikowano

@up jeżeli wyłączyles tamto okienko, to nie wiem czy ci dojdą RP. Normalnie powinno się wysyłac za 12zł, zmienia sie w lolu komunikat teraz za 2zł, wysyłasz i pięknie Rp masz, spróbuj włączyć to 2 raz tam może będzie coś takiego jak niedokończona tranzakcja. Jak nie to nie mam pojęcia

fs.png

Opublikowano

Właśnie tak mam. niby nadal nie działa ale jeszcze raz sprawdze

już działa wysłałem tan co jest PAY na numer jakiś tam... dziwne tooo.

do zamknięcia

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Ja mam taki sam problem ale nie rozumiem bo jak wysylam na ten pierwszy numer to mi zre 12zl a potem jak zamykam to okienko i chce znowu to mi pisze ze mam nie dokonczona i wtedy za te 2zl mam wyslac sms na ten pierwszy numer czy na ten drugi numer ?

Opublikowano

Nieogarnięci jesteście :D, wybieracie płatność, wpisujecie numer,pojawia się okienko, że wysłali SMS, teraz tam pokazuje sie żebyś ty wysłał, wysyłasz,czekasz i zmienia się numer i koszt 2zł z czymś, wysyłasz drugiego na ten numer podany tam i koniec -.- Ale mi logika

fs.png

Opublikowano

Losiu, nie jestę tępę ale jak Ci piszą odpowiedz na ten sms z treścią PAY i to wysyłam i nic się nie dzieje to chyba nie wina mojego IQ?

PISANIE WYŁĄCZONE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...