Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarnobyl. Reaktor strachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest horror Czarnobyl. Reaktor strachu czy ma ktoś link gdzie mogę oglądać online lub pobrac ? prosze o link gdzie są napisy PL :)

Proszę nie zamykać tematu ze względu na to że nie ma skąd kupić filmu z napisami

Opublikowano

Tego filmu nie ma jeszcze online ani do pobrania (sam szukałem kilka godzin) przejrzałem wszystkie strony na google, wszystkie znane strony mi online typu zalukaj,ekino, kinomaniak itd....... i nie ma, na chomikuj jeśli już byś znalazł to inny film dlatego nie podjaraj się samym tytułem jak byś zauważył tylko wcześniej sprawdź kawałek filmu na stronie, żebyś nie dał mu tylko 700 mb za free jak większość ludzi. Jedyne wyjście to obejrzeć ten film w kinie.

http://cinema-city.pl/index.php?module=movie&id=2765

Opublikowano

Tego filmu nie ma jeszcze online ani do pobrania (sam szukałem kilka godzin) przejrzałem wszystkie strony na google, wszystkie znane strony mi online typu zalukaj,ekino, kinomaniak itd....... i nie ma, na chomikuj jeśli już byś znalazł to inny film dlatego nie podjaraj się samym tytułem jak byś zauważył tylko wcześniej sprawdź kawałek filmu na stronie, żebyś nie dał mu tylko 700 mb za free jak większość ludzi. Jedyne wyjście to obejrzeć ten film w kinie.

http://cinema-city.pl/index.php?module=movie&id=2765

Nie ma u mnie w okolicy takiego kina :< dlatego chciałem kupić szukałem już po kinach

musze czekać by pobrać :<

Opublikowano

Na forum nie popieramy piractwa, a po 2 film jest słaby. Byłem w kinie, i szkoda czasu.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Na forum nie popieramy piractwa, a po 2 film jest słaby. Byłem w kinie, i szkoda czasu.

Tutaj się z tobą nie zgodzę. Film nie jest ambitnie wybitny, super hiper dupa. Ale nawet dla takiego

wybitnego krytyka wszystkiego jak Ty i Ja przyjmuje status "Nie najgorszy seans na jakim byłem".

Opublikowano

Film na zwiastunie wydawał się ciekawy, a po oglądnięciu(w kinie) to żadna specjalność.

Dużo już było filmów, w których był ten sam sens co tu, i to się już nudne zrobiło.

Nie polecam ;]

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...