Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syriusz - jak wygląda sytuacja PL

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich z tej strony Szlagaag a to kolejne pytanie - prawie jak fubu -_-

Moje pytanie brzmi następująco ,jak wygląda sytuacja na Syriuszu?

Grałem na Solarze dostałem 4 razy bana z bota i kamer moda (wwaithack).

Czy na Solarze można spokojnie bocić czy też są tacy uparci że banują każdego po kolei ?

Jakie są tam ceny ?

- małż

- kamień duchowy

- ebo +9

- medal konny

- aura / silne

Czy gra dużo ludzi ? (w porównaniu do Solara i np. Kiriana)

Będą Like

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

na wszystkich servach podobnie banują, więc wielkiej różnicy nie ma

obecnie nie gram w pl'a więc cen nie podam ;P

PS.Napisz mi na pw mam sprawę (nie mogę Ci wysłać wiadomości bo full skrzynka)

Opublikowano

Na wszystkich serwerach pla banują praktycznie tak samo. No chyba, że jest jakiś manniak, który bez 10 banów dziennie się nie obejdzie.

Jeżęli cię nie przyłapią to bez problemu mozesz bocic, lecz jak juz któryś z gm'ów zobaczy to nie ma miłosierdzia :D

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na wszystkich serwerach pla banują praktycznie tak samo. No chyba, że jest jakiś manniak, który bez 10 banów dziennie się nie obejdzie.

Jeżęli cię nie przyłapią to bez problemu mozesz bocic, lecz jak juz któryś z gm'ów zobaczy to nie ma miłosierdzia :D

Na wszystkich serwerach nie banują tak samo :) Zauważ że na niektórych jest po 2 gmów a na niektórych po 5 :)

Odpowie mi ktoś na resztę pytań ?

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

Co do liczby graczy to wiadomo, na Solarze gra obecnie najwięcej playerów, co widać chociażby czasami po statusie, gdzie na kazdym servie jest Normal, a na Solarze Busy

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jeszcze czekam na odpowiedź od nośnie cen :) macie po like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...