Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]CS 1.6

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanko , kolega ma cs 1.6 zgrał mi na pendrive i ja wkleiłęm do wolnego folderu i nie mogę włączyć gry ! Klikam cs i pokazuje się tylko obrazek a piszę że jest zainstalowane bo pisze tylko uninstal a jak klikam start to nie mam po boku ikonki cs o co chodzi ?? Proszę o pomoc bo ta gra mi się bardzo podoba :(

Opublikowano

nie wiem , ale on mi zgrał wszystko co miał , a jemu działa tylko że on klika start i ma ikonke cs , a ja nie mam a jak klikam ja start i wszystkie programy to nie pisze CS

a napisz mi jak zrobić ten skrót , bo ja w tych sprawach zielony jestem , a widziałem u tego kolegi jak się gra to jest kosmos i ja też chcę !

Opublikowano

dałem ci link pobierz go i sproboj odpalic a jak nie dam ci link do patcha.

aaa to wszystko wyjasnia ten ss kolega ma wykupionego cs a ty nie wiec musisz albo wykupic albo pobrac non steama z internetu..

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

mam winrara , a pokazuje się ikonka , nie książki tylko jakbym winrara nie miał , wiesz o co chodzi ?

ale on nie ma kupionego , bo ma tylko 2 serwy ... ^ ^

Opublikowano

było na jednym forum że w CD key trzeba wpisać 5 dużych liter A i weszło , ale jak klika serwer to ani jednego nie mam , jak dodać ?

ok mam cs klikam serwery mam 2 wchodzę i piszę serwer banned , a ja pierwszy raz wszedłem ??

Opublikowano

Gdy wchodzę na 2 serwery piszę You have been disconnected from the server . Reason kicked : You are banned check your console a pierwszy raz na serwa wszedłem... o co chodzi ??

Opublikowano

xxxxxxxx pobierz wzuc na pulpit i sproboj uruchomic a jak to samo to dam ci link do patcha

and

a klikam hl i piszę :

Macie dać skan czekam 1h.

Regmannn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...