Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fishbot na Dreanor2.

xExile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Z góry uprzedzam, że nigdy nie używałem żadnych cheatów, a Dreanor jest moim pierwszym serwerem prywatnym dlatego nie mam z nimi żadnego obejścia. Otóż chciałbym używać FishBota od Kamera. I tu pojawia się problem. Co pobrać, gdzie zapisać, co zrobić itd. itp. żeby on działał... Na komputerze mam tylko klienta Dreanora. Proszę, żeby mi ktoś to jakoś przejrzyście wytłumaczył, a polecą +. Z góry dzięki, pozdrawiam. :)

Opublikowano

Nie znajdziesz FB na dreanorze, a kamer moda masz tu:

http://metin2mod.tk/

Opublikowano

Skim , czytaj uważnie on chce żeby mu wytłumaczyc , a nie dawac linki . Ja również prosił bym o wytłumaczenie krok po kroku jak wgrac go do moda .

Opublikowano

Dodajcie sobie serwer do Kamera, następnie pobierzcie FB które podał SKMI, tutaj macie Poradnik jak włączyć lub "zainstalować", aby działał.

Sposób 1:

wklejamy zawartość paczki do klienta, uruchamiamy gre.

Sposób 2:

- ściagamy program: http://www.mediafire.com/?2vs9xddzry82pdk

- wypakowujemy m2PythonLoader.dll zmienamy jego nazwe na m2PythonLoader.mix wklejamy do klienta

- po uruchomieniu gry wyskoczy okienko i wybieramy w nim fishingbot_kmr.pyc

Uruchamianie na mod 2011sf:

- otwieramy plik pythonscript.py notatnikiem i dodajemy:

import fishingbot_kmr

- w grze wpisujemy komende /runpy

Opublikowano

Jest problem bo nie można się zalogować po dodaniu serwa do serwer info bo nie znam pongu.A nie udało mi się odczytać pliku metn2client.bin :(

Chyba że ktoś da to będe wdzięczny i dam Lajka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...