Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban?

Gerbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóź, bije profe na bocie i pisze do mnie jakiś typek Head coś tam, że ma filmik i bana będe miał, miałem jeszcze z 5 zaproszeń do grp.

będzie ban?

Opublikowano

@up no nie wiem moze muwic prawde sa takie noby co kapuja :(

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Może grozić lub mówi prawdę za 1 razem dają bana na 30 dni lecz niektórzy GM'owie dają odrazu na stałe nie polecam ci bota...

Opublikowano

nie mają prawa dać odrazu na stałe . ;)

Nic Ci nie grozi gm ma obowiązek sam przyjść i sprawdzić to w CZASIE RZECZYWISTYM

Opublikowano

GM nie daje tylko GA,

a jak w ustwieniach zaznacze GrupaOdrzuc , SzeptajOdrzuć to dalej bedzie miał dowody? znaczy się nastepnym razem

@ up

serio mówisz?

Opublikowano

Żebyś dostał bana za bota , musi GM sprawdzić czy naprawde bocisz. Żaden gracz, chodźby miał 6h filmu, nie może decydować o banie. Przczyna jest prosta: w regulaminie nic nie pisze że musisz odpisywać do gracza. Gadałem o tym na mIRC z Reedwahnelem i Omitsu [*].

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione, autor podziękował.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...