Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dearthrun czy jail ? Ankieta prosze uzupełnijcie

majorekboss2

Dearthrun czy jailbreak  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dearthrun czy jailbreak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche o dearthrunie moimi slowami :

to taki serwer gdzie jest 1 terrorysta i reszta ct terrorysta moze wlaczac pulapki a ct musi przechodzic mape jest tam auto bh i gdy ct dojdzie do tt biją sie ..

troche o jailbreaku moimi slowami :

przewaznie to 1-2 ct na reszte tt na poczatku mapy tt siedzi w wiezieniu a ct nimi rozkazuje ttt cos zle zrobi to ct ma prawo go zabic sa tez tam dni niedziela to FD czyli wolny dzien kazdy moze robic to co chce

GG h@ 7855009 pisac w sprawie serwera

mozliwosc admina za rekalmy admin na stale

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

Opublikowano

powiem ci,że wybrałeś dobry wybór z tymi 2 modami.Jail z swoich doświadczeń wiem,że serwer jail łatwo się reklamuje wystarczy,że załatwisz 4 stałych graczy i później pójdzie jak z górki. AA i kup więcej niż 15+ slotów bo -14 zniechęca

Opublikowano

Ja również polecam JB. Łatwo się go prowadzi, myślę że nie będziesz miał większych problemów, tak jak kolega parę postów wyżej napisał łatwo się go reklamuje, ahh no i oczywiście można na nim troszkę zarobić. [VIP'y itp.]

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...