Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Teleportowanie pomiędzy mapami bez itemow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuje pomocy. Mam zamiar stworzyć na serwerze 3 mapki survival, creative i hardcore. Teleportowanie pomiedzy tymi mapami próbowałem rozwiązać za pomocą multiverse portal.

Niestety nie widzę opcji np. zablokowania teleportowania gdy mamy coś przy sobie. Czy jest możliwość zablokowania teleportowania gdy mamy przy sobie, na sobie itemy, lub teleportowania tak, aby na każdej mapie 'pojawiać się' z itemami z danej mapy? Czy da sie w ogóle coś takiego zrobić?

Było by to bardzo pomocne, gdyż ludzie z creativa nie mogli by teleportować przedmiotów na survival czy hardcore.

Opublikowano

A np. ustawić blokadę wejścia na dany teren z rzeczami w ekwipunku?

Nie musi być to oczywiście obsługiwane przez plugin który wyżej wymieniłem. Być może jest plugin obsługujący właśnie coś takiego?

Opublikowano

To idealne wychodzi na to samo jak w temacie

może są jakieś pluginy jedynie co w tym stylu widziałem to

Mobarena - w którym można ustawić czy może wejść na arene ale za pomocą komendy z ekwipunkiem czy bez

Opublikowano

Wiem, że wychodzi na jedno, ale szukam różnych możliwości, jak nie tak to tak ;)

W każdym razie, gdyby ktoś był obeznany w tym temacie (znał jakiś sposób, pluginy) to byłbym wdzięczny za pomoc.

Plugin Mobarena przejrzę i może na jego podstawie wpadne jak to rozwiązać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...