Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy również od rana macie problemty ze stroną?

Pobandzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge od rana wejsc na strone i zagrac bo co chwila resetuje mi połączenie, czy Wy tez tak macie??

Albo po zalogowaniu traci połaczenie ze stroną, albo zaraz po wejściu do gry.... Dodam że internet mam dobry (UPC 20mb/s) a inne gry online mi działają

Opublikowano

Ja nie spotkałem się jakoś dzisiaj z żadnymi problemami na stronie.

Nie wiem, jak mogę Ci pomóc.

Googlus może coś poradzi, nasza złota rączka. :D

51708373187730018158.png

Opublikowano

Mam ten sam problem co chwilę mam problem z połączeniem a strona się ładuje koło 5min czyściłem przeglądarkę i komputer ccleanerem i nic nadal to samo dodam że kolegom działa normalnie ;/

Opublikowano

Sprawdzalem wszytkie porady pisane przez Goglusa i nic. Po necie chodze normalnie, kazda inna stron sie wyswitla normalnie tylko nie ta... zmiana przegladarki tez nic nie pomogla. Kiedys jak mialem taki problem zagralem u brata a jak wrocilem to przeszlo moze to jest sposob... Gdyby ktos znalazl rozwiazanie niech da znac

Opublikowano

Nie tylko Wy macie takie problemy, na oficjalnym forum ludzie też się na to żalą. Pozostaje czekać i mieć nadzieje, że samo przejdzie z upływem czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...