Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer cs 1.6.

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam parę pytań związane z założeniem serwera cs 1.6.

po 1. Czy wybór serwera ownserwer.pl to dobra decyzja ?

po 2. Czy jest jakaś różnica między serwerem w Francji,Warszawie i Łodzi ?

po 3. Czy się różni slot publiczny od prywatnego ?

Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Cześć mam parę pytań związane z założeniem serwera cs 1.6.

po 1. Czy wybór serwera ownserwer.pl to dobra decyzja ? najgorszy hosting w Polsce

po 2. Czy jest jakaś różnica między serwerem w Francji,Warszawie i Łodzi ? tak, jest na tych w Polsce będą niższe pingi

po 3. Czy się różni slot publiczny od prywatnego ? Jak kupisz prywatny to będzie serwer na hasło

Z góry dziękuje za udzielone odpowiedzi.

Opublikowano

1. Nie jest najgorszy

/tutaj o tym poczytaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/491216-tut-spis-hostingow-serwerow-do-counter-strikea/

2. Serwery we Francji są tańsze ale na nich są większe pingi ( lokalizacja jest daleko )

3. Slot publiczny to taki na który może wejść każdy, a prywatny to jest na hasło przeważnie takie serwery prywatne są do treningów , mixów itp.

Regmannn

Opublikowano

1. Nie jest najgorszy

2. Serwery we Francji są tańsze ale na nich są większe pingi ( lokalizacja jest daleko )

3. Slot publiczny to taki na który może wejść każdy, a prywatny to jest na hasło przeważnie takie serwery prywatne są do treningów , mixów itp.

ownserwer najwieksze gowno, juz lepiej hamachi postawic

Opublikowano

A jaki hosting moglibyście mi polecić ? (jak najtańszy sms)

publiczny czy prywatny

Opublikowano

To nie zależy od slotów może być za równo serwer z 2 slotami jak i 32 to są klatki na sekundę jak serwer będzie miał 1000fps to będzie płynnie się grało a jak 100fps to już będzie tak źle się grało.

Regmannn

Opublikowano

wiesz co polecam ci jee.pl sponsorowal moje serwery skill-MPCforum byly 32/32 i git smiga.

Teraz mnie tez sponsoruje pomoc 10/10 administracja 10/10 mozesz luzo pogadac ;]

Jee.pl! jest to wlasciciel gry.wilan.pl

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

1. Są lepsze hosty, ale ten to nie jest jeszcze tragedia,

2. Chodzi o pingi, na serwerze z Francji będzie większy ping niż w Polsce np. Warszawie,

3. Slot prywatny jest tańszy, ale taki slot musi być strzeżony hasłem, a publiczny nie,

4. Serwer który ma więcej FPS jest lepszy, bo gra chodzi płynniej, nie zacina się itd.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...