Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktoś pomoże ?

munio123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomoze mi ktos zrobic duzo k RP?? na crossfire eU ?? jak by co to mam takie lewe konto i prosil bym o napisanie na pw albo ttutaj to wysle tej osobie passy, byl bym wdzieczny tej osobie Dziekuje

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

Sam nie umiesz ?

Przecież masz poradniki jak robić free ZP / RP. Wystarczy wejść w subforum i poszukać...

Na przykład coś takiego:

http://www.mpcforum....rp-sposob-shsl/, bardzo dobry sposób tylko musisz zmienić IP.

Opublikowano

a pomugł by ktos mi bo mi jakos to sie nierobi

robniłem tak cały dzien i 279rp ... mam aktualnie konto zbanowane na "haki" wiec i tak se niepogram to chociaz bede miał rp jak wbije

PW domnie jak ktos chce pomuc

mca.png
Opublikowano

robniłem tak cały dzien i 279rp ... mam aktualnie konto zbanowane na "haki" wiec i tak se niepogram to chociaz bede miał rp jak wbije

Po 1. skocz po słownik ortograficzny

Po 2. jak masz bana na zawsze to Ci się nie opłaca robić tych rp

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

Boże, spróbuj sam. Tak ciężko ?

Nie wszystkie reklamy się da zrobić więc logiczne jest, żebyś zmienił IP i katował następne.

Opublikowano

nie kapuje po co ta wżawa :P

komórke brtu podpierdolić i wysłać 2 sms a wina na niego spadnie zawsze tak robie :D

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

A mnie sie wydaje ze autor tematu może posiedział 10 minut w tych reklamach i mu się odniechcialo i szuka kogoś naiwnego który odwali czarną robote za niego .. jakby ktoś miałby ci RP ladowac to predzej by sobie poklikał niz takiemu leniowi jak ty nie ?

Upierdolili mi sygne... a taka była fajna

Opublikowano

A mnie sie wydaje ze autor tematu może posiedział 10 minut w tych reklamach i mu się odniechcialo i szuka kogoś naiwnego który odwali czarną robote za niego .. jakby ktoś miałby ci RP ladowac to predzej by sobie poklikał niz takiemu leniowi jak ty nie ?

jak juz to siedzialem 3 dni i szukalem i nic z tego KURWA nie kminie rozumiesz? dlatego napisalem taki temat :D

odbyt13603526958801.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

Munio123 naprawdę wystarczy, że bardzo dokładnie przeczytasz instrukcję ze zrozumieniem i sam to zrobisz...

Wczytaj się trochę

:D

Opublikowano

no naprawde czyTALEM i nie kumam 0.o

odbyt13603526958801.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...