Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowy bot - jaki wybrać?

Memfistoo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

szukam sobie bota i nie do końca wiem jaki wybrać, z tych darmowych oczywiście.

Co polecicie?

Ogólne moje wymagania to nie jakieś wielkie i bot na stałe tylko tak na wakacje bardziej.

Chce żeby normalnie biegał i bił, healing normalny jakis (high, low) i żeby mial alerty (player on screen, czy msg), nie musi obsługiwać skryptów ale jak by dało się składować loota to miło.

Ale priorytety to żeby chodzi, bił i robił runki.

Dzięki z góry

Opublikowano

Czesc, z darmowych botów polecam Tibie Auto, bardzo dobrze zareklamowana, darmowa, oraz wiele funkcji.

Ja uzywam Tibii Auto od 2 miesiecy, postac byla na 2 mass banach i 0 bana. A bocilem 24h na dobe, wiec jezeli potrzebujesz tak malo funkcji to nie dostaniesz bana ale jest mala szansa. Biegał i bił, jest targeting oraz cavebot i mozesz ustawic samemu lub sciagnac z internetu waypointy. Healing jest, wszystkie poty, od healing potion do mana potion (wszystkie rodzaje potionów). Alerty oczywiscie ma, player on screen, priv msg, items, capity itd. Ja sam wlasnie latam na mintwallin i robie lootbaga wiec jest taka mozliwosc skladowania loota. Runy tez mozna robic, wystarczy ze bedziesz mial blank rune oraz dobrze ustawione. A chodzil i bil to juz napisalem wyzej :P

STRONA GŁOWNA:

www.tibiaauto.net

DOWNLOAD:

SKAN:

(nieszkodliwe wirusy, oficjalnej strony - moj upload)

WERSJA TIBII: 9.54

76561198006476025.png

Opublikowano

A ja Ci polecam Tibie auto, w żadnym przypadku blackd poniewaz na tamtej stronce są wirusy, raz sciąglem cos z blackdtools to opróznili mi bank i połowe eq

Opublikowano

@2up o czym ty mówisz? Ja boce rok na blackd i 0 banów hacków a że pobierałeś jakiś syf nie oznacza że to z blackdtools. Jeśli kilka osób się upomni zrobie download skryptów 1-90 lvl dla knighta :D. Zrobiłem kiedyś temat lecz "bardzo ogarnięty" mod wyczyścił temat za brak skanów mimo że skrypty były na wklej.to.

Opublikowano

nie pobierać TA , to shit ma w sobie keyloggera (nabrałem się na to 4razy) ...

Jak pobrałeś jakiś syf a nie TA. oficjalna strona to

http://tibiaauto.net/forum/ 

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

@2up tibia auto jest czysta moze pobierales ta majac juz na kompie keya roznie bywa moze zaduzo stronek typu xxx tam duzo kaylogow itp

@2up tibia auto jest czysta moze pobierales ta majac juz na kompie keya roznie bywa moze zaduzo stronek typu xxx tam duzo kaylogow itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...