Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z resetem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzieciak zablokował mi telefon i mialem wpisac hasło z gmaila które przepadło gdzies w mojej pamieci... Robie downloading reset(głośnosc w dół, menu i power) i długo to trwa. Robił to juz ktos i wiecie moze ile to trwac moze? i czy moge to przerwac?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Download jest do wgrywania np. romów do telefonu . . .

Jeśli masz zrootowany telefon wejdź w tryb recovery i tam pogrzeb (przycisk głośności , home , power) a jeśli nie masz to może w trybie downloading idzie wgrać roota bez żadnych problemów Odinem , pozdrawiam . ; >

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Wejdź w recovery -> VOL- + HOME + POWER i wybierz obydwie opcje wipe.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Gratulacje, wypowiadacie sie nie znajac nawet modelu telefonu. Kazdy telefon ma inne hotkeye do wejscia w recovery, pozatym niewiadomo czy ma on zainstalowane customowe recovery zeby zrobic wipe (na stockowym tego nie zrobi).

Nie ma takiego stwierdzenia jak downloading reset, moze byc albo tryb download w telefonie (wrzucanie oprogramowania) albo downgrade czyli obnizanie wersji systemu.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...