Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odskocznia od M2 - Pomysły ;P?

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Mam Surke WP 35 LvL:

-Ostrze M3

-Zbrojka M3

-Bojowiec

-FMS +9 Sr 7

I tutaj mam do was pytanie ...Gdy w M2 jest za duży tłok gdzie mogę iść coś zarobić ... Macie jakieś pomysły :P?

Opublikowano

dropic rudy i je przetapiac

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Jak dla mnie bezsensowne jest to zatrzymywanie się w m2.

Chyba że kręci was 500k na dzień albo i mniej :)

Nie dość że od ch_a ludzi to jest te noobki na DH.

Już nie mówię o cwaniakach z rangą okrutny ,którzy myślą że coś z metką dostaną.

I tak codziennie ? A no tak znaleźć metka też nie jest łatwo :] Więc jak średnio osoba siedzi 3 godziny na metinie.

Przypada 5 metinów na te 3 godziny. Drop zapewne chu_owy lub zaj_bany przez dzieci.

Średnio 500k na dzień. No to rzeczywiście bajeczny ten zysk.

Więc alternatywne wyjście jest takie.

- 40 lvl - expimy na BO na boju dostajemy ząbki :) expimy aż do 45.

- Jeśli już mamy ten 45 to pozbieraliśmy trochę zębów i drop który sprzedaliśmy u handlary lub graczom.

Teraz kupujemy eq o trochę lepsze (znaczy po części jak jest +7 to +8 itd (to był przykład))

Śmiało wybieramy się do doliny na metki cienia ,jak i na pustynie na metki chyba śmierci (40lvl) no i cienia (45)

Do tego Sponsorpay i jedziemy na rękawice złodzieja. Zysk bajeczny.

W dzień można się do robić ok. 10kk na serverze Solar ,gdzie są bardzo niskie ceny.

Jak nie więcej zależy od tego ile mamy czasu :) Metiny łatwo znaleźć ,zmieniamy ch i zazwyczaj są w tej samej okolicy.

- Kamole

- Kd +4

- itemy z bonami

- ku

POWODZENIA ŻYCZĘ :]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Jak dla mnie bezsensowne jest to zatrzymywanie się w m2.

Chyba że kręci was 500k na dzień albo i mniej :)

Nie dość że od ch_a ludzi to jest te noobki na DH.

Już nie mówię o cwaniakach z rangą okrutny ,którzy myślą że coś z metką dostaną.

I tak codziennie ? A no tak znaleźć metka też nie jest łatwo :] Więc jak średnio osoba siedzi 3 godziny na metinie.

Przypada 5 metinów na te 3 godziny. Drop zapewne chu_owy lub zaj_bany przez dzieci.

Średnio 500k na dzień. No to rzeczywiście bajeczny ten zysk.

Więc alternatywne wyjście jest takie.

- 40 lvl - expimy na BO na boju dostajemy ząbki :) expimy aż do 45.

- Jeśli już mamy ten 45 to pozbieraliśmy trochę zębów i drop który sprzedaliśmy u handlary lub graczom.

Teraz kupujemy eq o trochę lepsze (znaczy po części jak jest +7 to +8 itd (to był przykład))

Śmiało wybieramy się do doliny na metki cienia ,jak i na pustynie na metki chyba śmierci (40lvl) no i cienia (45)

Do tego Sponsorpay i jedziemy na rękawice złodzieja. Zysk bajeczny.

W dzień można się do robić ok. 10kk na serverze Solar ,gdzie są bardzo niskie ceny.

Jak nie więcej zależy od tego ile mamy czasu :) Metiny łatwo znaleźć ,zmieniamy ch i zazwyczaj są w tej samej okolicy.

- Kamole

- Kd +4

- itemy z bonami

- ku

POWODZENIA ŻYCZĘ :]

M2... 500k na dzień... 5 Metków na 3 Godziny...

Ty byłeś kiedykolwiek w M2... W Godzine jestem w stanie ubić około 30 metinów... Jak narazie w 4 dni zarobiłem jakies 300kk... Aury, Marmury, Inne KU, KD +4.... Nie wiem jakim łomem trzeba być żeby tam trzepać 500k dziennie... DropHackerów raczej nie ma, a jak się szybko ubija metka to nawet nikt sksuć ci nie zdąży ja bije Metka Czerni 30 Sek, Ciemności 60 Sek, Zazdry 90 Sek...

Hmmm 40 dobić... Ale tu właśnie o to chodzi jak mam dobić ten 40 jak Eq nie mam... Zęby... sprzedawać ? Noo chyba trzeba je do biologa oddawać, bo co to za logika.. Teraz sprzedac za za tydzień kupować żeby oddwać do biologa... Pod świątynią jest trochę tych metków Cienia, ale tam dopiero dużo ludu ksuje... itd... Dzisiaj byłem rano o 8 zobaczyć czy jest wódz orków i co widziałem? Na każdym CH po trzy osoby bijące metki....

ALE NIE MÓWISZ, AŻ TAK ŹLE :D JAK DOROBIE SIĘ TROCHĘ W M2 TO POTEM PRZYSTANEK 40-45 :D I METKI POD ŚWIĄTYNIĄ TEŻ MOŻNA TŁUC :D

Opublikowano

Proponowałabym "jak masz dobre eq na tym wp " Iść na Oazę ( lub pod ) i dropic ogony węża + . Z rękawicą złodzieja lecą b. dobrze. Spadaja tam metki 45 i 50 także może ci wylecieć KU , KD lub Kamyczek :)

Oaza metki 45 na 35 lvl :) Dobry drop. :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

zrób tak:

wejdź na stronę główną i nazbieraj sobie za darmo sm (Jak nie wiesz jak to zrobić to wyszukiwarka nie boli) i jak nazbierasz już tych sm to kup rękawicę złodzieja, pójdź np. na metki na BO najlepiej z kolegą i bijcie lub też idź dropić ulepszacze

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

M2... 500k na dzień... 5 Metków na 3 Godziny...

Ty byłeś kiedykolwiek w M2... W Godzine jestem w stanie ubić około 30 metinów... Jak narazie w 4 dni zarobiłem jakies 300kk... Aury, Marmury, Inne KU, KD +4.... Nie wiem jakim łomem trzeba być żeby tam trzepać 500k dziennie... DropHackerów raczej nie ma, a jak się szybko ubija metka to nawet nikt sksuć ci nie zdąży ja bije Metka Czerni 30 Sek, Ciemności 60 Sek, Zazdry 90 Sek...

Hmmm 40 dobić... Ale tu właśnie o to chodzi jak mam dobić ten 40 jak Eq nie mam... Zęby... sprzedawać ? Noo chyba trzeba je do biologa oddawać, bo co to za logika.. Teraz sprzedac za za tydzień kupować żeby oddwać do biologa... Pod świątynią jest trochę tych metków Cienia, ale tam dopiero dużo ludu ksuje... itd... Dzisiaj byłem rano o 8 zobaczyć czy jest wódz orków i co widziałem? Na każdym CH po trzy osoby bijące metki....

ALE NIE MÓWISZ, AŻ TAK ŹLE :D JAK DOROBIE SIĘ TROCHĘ W M2 TO POTEM PRZYSTANEK 40-45 :D I METKI POD ŚWIĄTYNIĄ TEŻ MOŻNA TŁUC :D

Sam jesteś łomem ;] 300kk w 4 dni ? To kurwa nieźle zapierdalasz :] Chyba nie mówimy o tym samym serverze (Solar).

300kk to nawet przez miesiąc byś tam nie uzbierał :] Tak 5 metków na 3 godziny , na każdym channelu po 12 droperów :)

To powodzenia ,że znajdziesz metka. A jak już znajdziesz to zawsze jakiś drugi gracz przyjdzie i będzie Ci 'pomagał' go bić .

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Jeśli chcesz zarabiać to lepiej drop ulepszacze, zęby, lub idź na metki Cienia. One kosmicznie dużego dmg nie mają, jedynie będziesz mieć problem z pustynnym zawadiaką, ale pod ściane go i ubić. Jak będziesz lać metki cienia, to z łuczników może poleci ogon węża+, czyli będzie troche kasy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...