Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec gry żegnajcie !

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co piszesz takie temat tak jak @UP | Pisz to na BigPoint tam jest specjalny dział do tego.

Ale tak czy siak życzę powodzenia w Real-u.

Dlaczego masz Avatar od jakiegoś tam gościa który nazywał się Faze_Adrian0 czy jakoś tak.

Pamiętam go dobry gościu. Został zbanowany za powiedzenie prawdy o jakimś tam moderatorze.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Daj konto jak kończysz hehe :D Nie no oczywiście żartuję :P Tez wg. mnie nie ma sensu już gra i też boce bo szkoda czasu na grę :D Powodzenia w życiu '' po za darkorbit '' :D

Opublikowano

Chciałem się z Wami pożegnać dlatego iż kończe grę.

A kończę grę dlatego , ze to już nie jest ta sama gra co kiedyś ,teraz to tyko jednym słowem KASA !

Może pózniej dodam film na pożegnanie ...

http://imageshack.us...93/koniecj.png/

Mój nick : Kill-all[PL]

(EIC)

wczoraj z tb latałem i z jakimś typkiem mój nick wojas9444[uSB] :D niexle koksliliśmy tylko 1-7 nie wpyaliło :D

Opublikowano

Nie wiem ludzie. Po co reklamujecie inne forum i po co spamujecie tymi linkami. Zgłaszam cię niestety.

1326663273-U247153.png

Opublikowano

to że BP idzie w kasę ja i dużo osób których nie znacie wiedzieliśmy 2 lata temu kiedy zostały wprowadzone takie crapy jak skylab czy Profil Pilota - jeśli nadal gracie w tą grę to już jest dla was za późno :D

Poważnie, ta gra nie ma przyszłości innej niż wyłudzanie kasy.

:)
Opublikowano

Niestety BP już zrobiło się takie że tylko wprowadzają jakieś dodatki dla kasy. Niedługo skończy się to wszystko. Bo dużo osób już odchodzi. Ja też już nie gram w BP bo straciłem na tym jakieś 500zł jak bym mógł se kupić jakieś dobre ubranie albo buty z dobrej firmy. Kiedyś to były fajne czasy miałeś Golca i już szpanowałeś dobre czasy zawszę jakieś firmowe naloty. Wtedy nie było jeszcze dzieci. Którzy tylko spamują na czacie czy ktoś pomoże ubić Streuner-a. EIC PL1 Zawsze zapamiętam was.

1326663273-U247153.png

Opublikowano

ej no i co z tego że kasa kasa kasa skoro tak samo jak 10000 innyh gier przeglądarkowych tż ostro tnie na kase.. jak ktoś niechce pakowac kasy to nie musi ale musze wam powiedzieć że tak wszyscy narzekają że są zmiany a gdyby dalej wszystko co by można było osiągnąć w tej grze to 8 irysów golec i fe bo2 i napedow to musze wam powiedziec ze ta gra bez zmian pograzyla by sie jeszcze szybciej

Opublikowano

Powiem Wam tylko , że stary klient to było coś , ale to chyba juz nigdy nie powróci;(<3

WojakPL

Opublikowano

Jestem ciekawy czy ktokolwiek pamięta kolesia o nicku Utrapienie. pl 1, EIC ;)

Swego czasu naprawdę grałem tylko ze względu na PVP.

Opublikowano

Swego czasu miałem wiele nicków. Jestem też ciekawy, czy ktokolwiek pamięta UM, CKK i inne gdy był wielki kryzys MMO.

Opublikowano

ej no i co z tego że kasa kasa kasa skoro tak samo jak 10000 innyh gier przeglądarkowych tż ostro tnie na kase.. jak ktoś niechce pakowac kasy to nie musi ale musze wam powiedzieć że tak wszyscy narzekają że są zmiany a gdyby dalej wszystko co by można było osiągnąć w tej grze to 8 irysów golec i fe bo2 i napedow to musze wam powiedziec ze ta gra bez zmian pograzyla by sie jeszcze szybciej

Widać, że nie grałeś w stare do gdy liczyli się ludzie na tsie i wyloty oraz zabawa na mapach, a nie ciągłe puszczanie bota i pustki na mapach. Kiedyś klan to była zgrana ekipa.

Opublikowano

Widać, że nie grałeś w stare do gdy liczyli się ludzie na tsie i wyloty oraz zabawa na mapach, a nie ciągłe puszczanie bota i pustki na mapach. Kiedyś klan to była zgrana ekipa.

w tą gre gram od 2008 roku i wiem co to byly wyloty GF'u CKK Her w którym byłem na pl1 jak po 200 osób na tsie i prowadzący jak byly zebrania jak byl stary klient jak nie bylo jeszce gg jak byly masy bledów czlowieku nie oceniaj mnie po tym ze jestem po częśći za BP a jeżeli pamiętasz jak 1 w ranku był S*I*T*H*[C#L] to jesteś dobry bo to był pierwszy najlepszy gracz w darkorbit na pl1 teraz już nie ma akademi klanów wylotów i innych a powiedzieć ci czemu? przez nas nie przez BP bo on nic nie zrobili to przez nas ile tysięcy osób na pl1 osób bocilo i podostawało bany popatrz tylko jak to pisza ze zablokowano na zawsze 3 tys kont i potem dziwo wielkie ze tak mało osób gra nie gra tak mało osób bo ludzie poodchodzili tylko dlatego ze pobanowali.. gdyby botów nie bylo to B{ by zarabial tyle ile wczesniej i nie musial by dawac tych nowych ulepszeń.. zobaczcie tylko ile banów poszło ile 1 graczy z ranków już nie ma bo dostali bana... i przez to że ktoś taki dostał bana i nie garja jego wierni kumple.Musze wam powiedzieć że jak teraz latam sam na wrogich mapach jestem z EIC więc chodzi mi o 1-2 1-3 i gdy przelatuje obok 3 FE z havockami to nawet sie nie boje bo wiem ze to boty teraz latałem z kill-allem i co? biliśmy prawie samych botów.Więc pisze do was zanim osądzicie BP oto że to ich wina popatrzcie na te kilkanaście tysięcy botów i zastanówcie się czy to aby napewno przez BP.może gdyby usuneli rangi i top 9 to zaprzestała by sie ta gonitwa na szczyt ale BP jest też w swoim stopniu za głupie żeby pomyśleć

Pozdrawiam wojas9444 gracz od 4 lat w tą grę jak nie wierzysz wygrzebałem screena z przed 3 lat bodajrze

http://imageshack.us...gdfgdfgdfg.png/

Opublikowano

Gram w tą gre od dawna, to już nie to samo.

Kiedyś x3 i jest wylot. Ba x1 sie latało po pvp :)

Pamiętam te czasy co po 100-200 os. na TS2 siedzi, i lata razem <3

Brakuje teraz tego już w tej grze... a szkoda :(

Opublikowano

Gram od 2008 i byłem w akademi NK. CKK coś mi przypomina, ale nie pamiętam ;c Berserker (czy jakoś tak ) był pierwszy... Pamiętam jak bałem się wylatywać na 3-2, a o 3-3? Z kolegą w niewidkach po rogach lataliśmy... Wylot - mega lag... Jak uda mi się odzyskać dane z dysku mojego kompa, to wrzucę filmik jak batony, albo ziemniaki nalot dały :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...