Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pech czy bug? Oraz 2 pytanie: Czy kupić champa za 4800 ip czy za 6300 ip i jak już to jakiego?

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , pierwsze pytanie : Czy to mój pech , czy bug ? Gdy wchodze do gry zawsze mam jakieś newbie i zawsze jestem w fioletowych których nie znosze i zawsze przegrywam , o co chodzi ?! I jeszcze drugie pytanie ( wiem , że do tego jest dział wybieranie champów ale co będę spamił tematami jak moge w jednym opisać ?), uzbierałem około 4500ip , i czy opłaca sie dozbierać do 6300 i kupić champa czy do 4800 i kupić champa, a jeśli już to jakiego ?

Opublikowano

Zalezy kogo chcesz kupić ;) Jak dla mnie nie ma roznicy pomiedzy 6,3k , 4,8,k - zbierasz na tego champa na którego chcesz.

A kim najbardziej lubisz grać ? ap , ad , offtank, tank, support ?

Opublikowano

1. Jest to zwykły pech.

2.Powiedz mi jaki typ postaci najbardziej Ci pasuje.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Lubie grać jako ktoś kto łatwo zabija oraz łatwo nie padnie, coś pod off-tanka, lubie też napierdzielać postaciami ap z dużym dmg z magii (np. brand,veigar, ale nie cierpie celować skillami ;f) Zastanawiam się tez nad lee sinem do jungli ,ale dość często widzę , że ma słabe staty ;d

Opublikowano

Polecam Ci kupić Yoricka (6300) ma dużo HP i robi ładne obrażenia (off tank). Jeżeli wolisz maga to polecam fizz`a (6300) nie atakuje on z zasięgu ale robi duże obrażenia.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Trafianie na newbie to standard .Ja na 10 rozgrywek mam wygranych około 3-4 :P

Lepiej poszukaj kolegów do gry :D

Sam gram lee sinem i polecam .Nie patrz na po statach bo oni po prostu mogą tą postacią słabo grać/lamić :D

Opublikowano

@UP2

Grałem yorickiem u kolegi (Lord Devis) Ale ja mam dopiero 18 lv a on 30 i full run pack ;p Ale przyznam, grało mi sie nim w miarę, najlepiej gdy sie zrobi manamune i możesz napierdzielać gulami we wrogów co 5 sec ( ghul yoricka na około 10 lv zadaje nawet 300 obrażeń , a co dopiero takie 2 ghule plus ten z q :D) . A co do fizza - nie cierpie go ;f Moze i jest dobry ,ale nie umiem nim grac, zawsze nim lamilem , jak byl w rotacji to już mi sie go odechcialo ^^ Mam kupiona ahri juz z miesiąc albo dłużej i nią strasznie lamie , co tu poradzicie ? :x Mam najczesciej jakies 3/5/4 Albo 1/21/14 ( tak miałem w ostatniej rozgrywce....) :D

Opublikowano

Fizz myślę że powinien być dla ciebie najlepszym wyborem.

Zobacz sobię jego skille, bullid itd.

Polecam !

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

Widze ,ze sam jestes totalnym newbie , ponieważ patrzysz po statach i dzieki temu kupujesz postac , przegrywasz poniewaz pewnie sam nie umiesz grac , poogladaj streamy own3d.tv , przetestuj postacie na PBE

Opublikowano

Kurcze, widzicie że newbie i polecacie Fizza/Yoricka ?

Jemu jest potrzebny ktoś łatwy do ogarnięcia...

Pamiętaj cena to nie siła/moc champa.

Podam kilka przykładów champów, którymi będzie Ci w miarę łatwo zagrać.

AD/Offank:

-Gangplank,

-Garen,

-Shyvana.

Ap:

-Lux,

-Malzahar

-Ziggs.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wnioskując z tego co napisałeś szukasz postaci idealnej która ma dużo hp i zabija jak chce .

Z przedziału cenowego który podałeś to np

Lee sin powinien wyrobić nie jest to taki papier że mocniej dmuchnie i go niema i nie jest to kompletny tank że nie ma w ogóle dmg

Yorick jest to trudna postać i aby nią fragować trzeba umieć . Więc niema co jej kupować do tego na yorika na start musisz mieć full runy ad mana regen .

Jarvan IV jest to kolejny dobry wybór i to za 4800 ma dmg i hp ]

Z ap co pisałeś burst bez celowania to np Fizz chyba jedyny burst który niema skill shota w twoim przedziale cenowym .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

up

yorick to easy champ a fizz ma skillshota na ulti@

polecam swaina,nie ma skillshotów i jest tankowatym ap.o builda pisz pw

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Kup ryze,zagraj pare gier i nie bedziesz zalowac :) 0 Skillshotow. Troszku slaby range. Jest on ap tanky caster.

Nie sklada sie go pod AP jak wiekszosc ap lecz pod mane. Poczytaj o nim na solomid.net (w poradnikach)

Moze ci sie spodobac jest bardzo latwy i bardzo mocny,jeden z mocniejszych ap carry late game.

Sproboj tez annie:) (To ze champion kosztuje 6300 nie znaczy ze jest lepszy od tego za 450)

Opublikowano

Ale teraz właśnie spamisz w temacie..

Powinieneś założyć nowy temat odnośnie tego, albo jeśli będziesz dalej prowadził tutaj dyskusję to zamknę ten temat.

Opublikowano

Weź mnie nawet nie denerwuj...

Masz dział specjalnie od tego, więc co jeszcze chcesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...