Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu Mam Takie Ip

benaslur159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sysinstall konfigurujesz jak w poradnikach , na koncu klikasz ok

pozniej

/etc/rc.d/netif restart

i sprawdzasz czy dalej masz te 0.0.0.0 czy juz normalne , powinno byc noirmalne

jesli tak to

./start

ubda1202.gif
Opublikowano
a która wersja poradnik jest poprawniejsza, robo12 czy Kodexiora?

No właśnie Bo nikt z nich nie ma wytłumaczone co np wpisać w tych IPv4 Gateway, name server i w IPv4 Address ?; /

Opublikowano
Czesc ! jezeli ma ktos te pliki serverowe to moglby wrzucic na megaupload bo inne linki do pobrania wygasły prosze dam 5* pozdro

hxxp://www.megaupload.com/?d=GL8EX0S7 xx=tt

Opublikowano

nie wszyscy muszą miec priv serwery , jesli nie umiecie zrobic tak jak na filmiku co jest chyba wystarczajaco lopatologiczne to trudno

ubda1202.gif
Opublikowano

Też miałem ten problem ale przeszedłem na sposób hamachi ale pytanie dla czego w name serwer masz IP to samo co w IPv4 Gateway. W IPv4 Address ma być z końcówką 100 może to pomoże jak nie to jeszcze zmień Netmask zamiast 255.255.255.0 na 255.0.0.0 może to pomoże a jak nie to przejdź na sposób hamachi mi to pomogło

Opublikowano
Też miałem ten problem ale przeszedłem na sposób hamachi ale pytanie dla czego w name serwer masz IP to samo co w IPv4 Gateway. W IPv4 Address ma być z końcówką 100 może to pomoże jak nie to jeszcze zmień Netmask zamiast 255.255.255.0 na 255.0.0.0 może to pomoże a jak nie to przejdź na sposób hamachi mi to pomogło

eh zobaczy się ale masz 5x5 za dobrą rade ; )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...