Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nazywa się ten plugin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak nazywa się taki plugin:

Chodzi mi o taki, że za cuboida się po prostu płaci adminowi (/money pay nick), on nakłada na danego gracza cuba np 50x50 i ten gracz dodaje sobie samodzielnie do cuba graczy, wywala itp?

Poprosiłbym o nazwę pluginu

Za pomoc dam limit like:D

sygnanampc.jpg
Opublikowano

Hmm. Połowe funkcji które wypisałeś nie ,ma żaden plugin, może chodziło Ci o simple region market?

http://dev.bukkit.org/server-mods/simple-region-market/

Opublikowano

- worldguard.region.addowner.own.*

- worldguard.region.addowner.member.*

a pozostałe masz bez permissionów w Factions ( nie wymagają dopisywania )

:)
Opublikowano

ale jak będzie więcej gildii, na będą 2 gildie to jedna drugiej może usuwać graczy z cuboida lub dodawać jakich chce ? Chyba tak, prawda ?

sygnanampc.jpg
Opublikowano

zależy o jakim cuboidzie mówimy:

- factionowym - claim - cuboid chunkowy

- worldguard - cuboid obszarowy

jeśli to cuboid obszarowy nadany przez admina tak jak mówiłeś, to OWNER cuboida (właściciel danej działki - owner nie member) będzie mógł dodać membera/ownera do swojej działki na własną odpowiedzialność bez udziału admina poprzez komendę /region addowner <nazwa obszaru> <nick gracza którego owner chce dodać> bądź /region addmember <x> <y>

Opublikowano

okiś :3 o to mi właśnie chodziłoooo...!!! :D Limit like dzisiaj, jutro i po jutrze :P

Jeszcze jedno pytanie, czy można zrobić tak jak pisałem na początku, tyle że z innym pluginem: (nw jak się nazywa xdd komenda na dodanie kogoś to: /clan invite)

Czy z nim można zrobić tak, że admin zakłada 1 graczowi cuboida, gracz za to płaci kasą w grze, i może sobie potem (wlasciciel cuboida) robić i dodawać kogo chce?

sygnanampc.jpg
Opublikowano

Niestety nie wiem ale polecam użycie Worldguard i Factions zamiast Clans i innych tego typu pluginów.

Factions supportuje też w chwili obecnej LWC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...