Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] m2 bob wersja 1.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa tylko na Windows 7, jeżeli macie inny system nie pogracie. Jeżeli komuś na siódemce nie działą to pisać, może pomoge bo ja gram cały czas teraz

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Działa tylko na Windows 7, jeżeli macie inny system nie pogracie. Jeżeli komuś na siódemce nie działą to pisać, może pomoge bo ja gram cały czas teraz

co zrobic wklejac cos do foldera z gra czy nie wystarczy samego bota
Opublikowano

Mi działa cały czas a mam viste . Proponuję pobrać od nowa metina po czym uruchomić go bez bota po czym wsadzić bota i spróbować grać . Pamietajcie, jęśli gracie na serwerze 14 to wpisujecie serwer 13 i tak dalej ; )

Mi działa jak coś gg-12405851

Opublikowano

Jak pierdolone 12 latki. Poczytajcie kurwa coś na forum a nie 10000000000 tematów i postów. Ja pierdole, znacie takie coś jak mózg ? Jak tak to go kurwa UŻYJCIE !

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Taka mała instrukcja

1.Jeśli nie macie zaaktualizowanego metina to pobieracie nowego ze strony

2.Pobieracie bota ze strony m2bob.eu

3.Wypakowujecie go w folderze z metinem po czym włączacie bota

4. Ustawiacie swoje passy i serwer po czym cieszycie się grą ( pamiętajcie, że jeżeli gracie na serwerze np 26 to wpisujecie serwer 25 , jeśli na serwerze 14 to wpisujecie serwer 13 itd .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...