Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cichaulica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam do mojej gry http://www.mojamafia.pl/blodnwar !!

stworzyelem ja sam narazie w gre gra 8 osób ale licze na to, ze będzie nas więcej

DLA KAŻDEGO NOWEGO GRACZA CZEKA WIELE NAGRÓD

OBIECUJEMY

-MIŁA ATMOSFERĘ

-CHĘTNIE UDZILAMY POMOCY DOTYCZĄCYCH GIER

I WIELE WIELE WIĘCEJ

PO PROSTU ZAPRASZAM !!!!!!!!

WBIJACIE A ZOBACZYCIE SAMI !!!!

Z A P R A S Z A M !!!!!!!

ADMINI:

krysx

wariors

w razie jak nie bede na grze piszcie na emila [email protected]

Opublikowano

Stwórz swoją własną mafijną grę

Witam, zapraszam do mojej gry http://www.mojamafia.pl/blodnwar !!

Nie licz na dużą liczbe osób.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Człowieku a kto chce grać w takie gówno? Kolejna gówniana gra z mojamafia.pl... Ludzie zamiast robić takie gówniane gry, weźcie się nauczcie HTML, CSS, PHP i MYSQL i napiszcie jakaś grę, a nawet ściągnijcie jakiś silnik Vallheru, Erpg czy co tam a nie robicie te gówna...

Mówisz, że to ty stworzyłeś tą grę? Czy zrobił do za Ciebie kreator a ty tylko napisałeś jakieś text, czy tam dodajesz jakieś przedmioty i wow chwalisz się, że ty stworzyłeś grę...

Opublikowano

Zrozumcie idioci i barany ,że ŻADNA GRA ZROVIONA W Makemmo lub mojamafia DA WAM DUZA ILOSC GRACZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tworzenie gry to nie żadne "daj kwadrat tu", jak podszedł to wyświetlić okno.

To jest bite siedzenie kilku miechow po 8 godzin dziennie !!!

Opublikowano

widze, ze sie malo debilu znasz po pierwsze duzo osob gra w takie cos zobacz sobie nainne gry z tego serwisu a po drugie taka gra nie musi byc nie wiadomo jak zajebista no tu nobie chodzi o to zeby zarabiac kase na tym jak ludzie bede kupowac puknty albo cos w stym stylu i wydawac ci sie moze, ze ludzie beda woleli grac w gry tupu plemiona czy darkorbit ale jak zobaczysz inne gry to zobacz, ze gra tam sporo osob wiec bez wysilku masz kase logiki !!!!!

pisalem z kilkoma osobami ktorzy sporo zarabiaj z czegos takiego

Opublikowano

Zarabiają z czyjejś darmowej pracy. Pytanie kto tu jest debilem : ja piszący gry i strony od 0 czy taki dzieciak jak ty ,który nie umie wogóle pisać stron. I po tym co napisałeś sądzę że robisz to tylko dla kasy bo łatwa rzecz i można zarobić.

Takie osoby jak ty są dla mnie tylko ścierwem ,które zostanie zjedzone przez sępy.

Opublikowano

Zmień forum, bo nie potrzebujemy osób co się wymądrzają czy wyzywają, takich ludzi jest mnóstwo. My takich na forum nie potrzebujemy.

A pro po gier z kreatora, zaczynimy od tego że mają one stworzone konkretny temat do reklamowania takich gier. Nasz dział nie popiera gier tego typu z powodu, że nie możesz zobaczyć kodu gry ani sam go edytować. Wszystko robisz przez panel. Dział do reklamowania gier takich to via www, a nie tworzenie własnych gier www.

Co z tego że możesz zarobić konkretne pieniądze z tego. Wytłumacz swój tok myślenia. A nie od razu się rzucaj.

Moim zdaniem nie uda ci się wybić z tą grą, z tego powodu że aby ulepszyć ją to trzeba pieniądze wydać na nią. Oprócz tego zostaje jeszcze że każdy może stworzyć taką grę. Takich gier jest już wiele. Ludzie patrzą po statystykach na takich grach, bo niczym ni eprzekonujesz ich że u ciebie jest lepiej niż u konkurencji.

Opublikowano

Przecież taka gra zrobiona jest marną kopią 20000 innych takich samych gier. Zobaczymy za miesiąc czy chociaż 5 zł zarobisz :D Pozatym, po twoim toku rozumowania i stylu pisania sądzę że masz max 12/13 lat i gówno wiesz o tworzeniu gier. Pozatym pisząc silnik gry, możesz potem sprzedawać kopie gry np po 50 zł i masz większy zarobek niż z Item Shopu w grze.

Opublikowano

co widzimy, nic nam nie pokazałeś oprócz tego że umiesz wyzywać. Nie pokazałeś nam jakie mocne strony ma twoja gra i czym ludzie do siebie zachęcisz do gry.

Na pewno nie wyzywaniem ich.

Opublikowano

Weź mu nie zwracaj uwagi, bo zaraz wrzuci swoje zdjęcie z kominiarką, zacznie wyzywać i powie że niedługo będziemy martwi :D

Opublikowano

Boję się :(.

@krysx

wiedz ,że dyskutujesz z :

- bnmbb. Zna HTML, PHP, CSS, JS, uczy się JQuery i AS.

- bartek . Zna HTML, PHP, CSS, JS (czego się uczy nie wiem)

- boneWarrior. Nie wiem co zna ,ale umie zarządzać serwerem :). Nie tak jak w metinie -> sysinstall -> etc rc.d/netif restart -> start

Także zrozum ,że MY mamy JAKĄŚ wiedzę z bartkiem. Nie wiem jak z tobą Bone ,ale pewnie też coś znasz.

Więc krysx albo się ogarnij ,albo zmień forum ,a nie tylko bluzgasz. Margonema i Metina za dużo pewnie żeś pograł bo tam jest sporo dzieci (ale normalni gracze się znajdą)

PS: jego zdjęcie w kominiarce - :ninja:

Opublikowano

Znam PHP na tyle aby coś prostego napisać, ale często się gubię :D Znam HTML i trochę CSS, Linux'a jako tako znam bo miałem na moim komputerze :) Koleś to zwykłe dziecko, myśli że robienie gier to pare kliknięć i jak widać nie da mu się tego wytłumaczyć bo pewnie nie rozumie co piszemy ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...