Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] darkorbit w telefonie ;d

poczekajta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno już to było i jak się nie mylę to już był taki temat

i korzystam z tego na moim Iphone 4s.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

@up iphone4s bez JB nie obsługuje flasha :D Więc nie wyszedł ci szpan najbardziej gównianym telefonem świata.

Osobiście uważam że gra się ciężko, mimo że mam ekran 4,8 cala.

:)
Opublikowano

Nawet na low-endowych telefonach z flashem działa.

Na moim gio co najwyżej uda mi się surowce sprzedać, chociaż na mapie klatkuje, że ja *****.

headerlogoc.png

Opublikowano

Żeby włączyć okno gry musisz mieć w telefonie flasha pod którego chodzi gra, teraz to chyba flash 10 jeśli się nie mylę. Co oznacza, że na takich fonach jak SE k800i nie będziesz mógł normalnie wysyłać surki ale nie polatasz sobie bo wyskoczy błąd o flashu.

sygnacu.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Juz niedlugo... technologia idzie tak do przodu ze za kilka lat bd sie smiali z dotykowych smartphone'ow hehe...

Sony zrobił już bezdotykowego smartfona:) ale niemam zielonego pojęcia jak on działa:) może na głos?:)

co do filmiku widziałem go już duuużo wcześniej

PL2 VRU

Opublikowano

Sony zrobił już bezdotykowego smartfona:) ale niemam zielonego pojęcia jak on działa:) może na głos? :)

co do filmiku widziałem go już duuużo wcześniej

Tak słyszałem działa na głos. Ale nie wyobrażam sobie na nim grać w Fruit Ninja

- Ciach! Ciach!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up iphone4s bez JB nie obsługuje flasha :D Więc nie wyszedł ci szpan najbardziej gównianym telefonem świata.

Osobiście uważam że gra się ciężko, mimo że mam ekran 4,8 cala.

Sory ze nawiązuje do tak odległych tematów ale jak czytam takie bzdury to aż śmiać mi sie chce !

Sposobów na granie na iphonie w DO jest wiele nie trzeba mieć JB wystarczy kupić aplikacje Puffin Web Browser. I jak Ciebie nie stać na iphona lub jak sie Tobie nie podoba to nie zrzędź tak tylko napisz ze wolisz inną firmę i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...