Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytania ;]

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze jest takie. Mam woja 35 i buffkę którą już wyexpiłem do 49 i zastanawiałem się ostatnio czy jak wbiję jej 50 to będę miał szansę na bodzia, oczywiście to ja będę bił ona będzie tylko w pt ale wiadomo czasami my bijemy a drop jest dla kogoś z pt. Więc jak to jest? będzie szansa na bodzia bijąc 35lv i mając 50 w drużynie?

Drugie pytanie. Jaka jest dokładnie szansa na wejście ku na plu w %? Bez żadnych rad i żadnych instrukcji?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Drop jest tylko z metków jednak, miałem sytuację byłem w PT z 70lv, byliśmy na Sohan ja miałem 43 ja biłem moby on stał i dropnoł mu bodzio czyli jak najbardziej możliwe :)

2. Nie mam pojęcia.

Opublikowano

1. Jak najbardziej możliwe

2. Coś około 50% mi się wydaje, ale wątpie czy coś takiego jest. Raz wejdzie. raz nie wejdzie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1. Możliwe.

2. Nie wiadomo :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

30% ale jest cos takiego , że jest pechowa postać i szczęśliwa ;D Wiem to z własnego doświadczenia ;D

Na jednym koncie czytało mi dzień w dzień a na innym z tego co pamietam paliło w ch** i poddałam sie po 3 mies czytania gdzie aura nie chciała sie wbic na m3 ;x WTF?!

także odpowiadając na pytania >

1. Tak są duże szanse , ale nie liczne.

2 . Ile % to nie wiadomo .

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...