Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#1 Mob Grinder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem stworzyć Mob Grinder dla początkujących graczy ,aby mieli uproszczenie w hodowli zboża itd ...

Zamieszczam parę zdjęć jego wyglądów ,cóż osoby chcące zrobić Mob Grinder ,też mogą wejść na creative i zobaczyć jak to wszystko wygląda

Kilka zalet posiada Mob Grinder jedną z nich jest to ,że potwory zabijają się spadając ,a nie tak jak inni to robili z bugiem na drabince i się spalały oraz tracono ok. 40% rzeczy z potworów

46270791497256795831.jpg

91502816373902313848.jpg

26632826986180676362.jpg

Download:

Skan:

Przydał ci się mój projekt ?

Lubie To

Pozdrawiam GesziT

Opublikowano

Ten akurat sposób jest prosty każdy gracz wie, że po upadku na określonych kratkach gracz czy mob umiera

ale jak zauważyłem dopiskę jest to napisane dla początkujących więc nie zaprzeczam, że się nie przyda.

Ale masz Like za wszelkie Starania, konkretnie mówiąc "SS'y oraz Download".

Opublikowano

Cóż racja tak jak up napisał ,ale mam zamiar rozkręcać ten save

Niebawem dodam jakiś dom może farmę i to na tyle ,a dalej gracz sam musi rozkręcić swoją wyobraźnię i budować ;d

Dzięki za +

Opublikowano

Słusznie nie kiedyś też byłem początkujący i nie wiedziałem o wszystkich sprawach typu jak Save się dokleja itp i pomysłu takich jak Grinder

ale na pewno przyda się to dla początkujących więc Temat Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...