Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta

matig77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam do Was takie pytanie. Jak bezpiecznie mogę kupić konto na allegro, co potrzebuję od sprzedawcy żeby mnie po jakimś czasie nie wyrolował ? z góry dzieki.

Opublikowano

Nigdy nie masz 100% pewności, że cię nie wyrucha z pieniędzy. Przede wszystkim kupuj od zaufanych osób ( takie, które są polecane np. na tym forum) oraz na liczbę negatywnych komentarzy ( pozytywne można kupić, a negatywów nie :)) Zawsze miej kontakt telefoniczny, dobrze by było wykonać telefon do niego i spotkań się na serwerze z tym kontem, które chcesz kupić, jeżeli pokaże ci je na serwerze to jest mniejsza szansa na oszustwo. Jednak taka polityka jest zabronione przez grę i możesz potem stracić to konto.

Po prostu kupujesz na własne ryzyko! I już kurwa jakaś pierdolona cioto musi spamować na tym forum ?!

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Kupuj od takiego który ma dużo pozytywnych komentarzy, do tego już kiedyś coś sprzedawał. Lecz zawsze jest szansa ze kupca Ciebie okłamie. Zawsze czytaj do końca co jest napisane w sprzedaży i ofercie.

Opublikowano

na allegro 100% bezpiecznie patrz czy ma napewno dużo pozytywnych komentarzy 1-2 negatywy nic nie robią ,każdemu może się coś przytrafić.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Przy kupnie konta zwracaj uwage aby w aukcji bylo napisane ze konto jest z emailem itp. Poniewaz wiele osob daje sie nabrac i kupuje bez emaila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...