Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]M4A1 DW vs G36E Valkyrie

xxBURNxx

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? jest lepsza waszym zdaniem.

• M4A1 Desert Warrior
      12
    • G36E Valkyrie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema , która broń jest lepsza według was , gieta wiadomo , ale m4a1 nie jest wcale gorsze po customie miodzio

i bardziej trudno mi zdecydować co kupić na PERM ... -.-

w sumie ta i ta jest za gp i różnią się tylko wyglądem więc... , nie mam pojęcia którą z nich wybrać , prosił bym o pomoc w doradzeniu oraz oddaniu głosu do ankiety ^^.

Opublikowano

Bierz gietkę jak na perma to ogarniesz dobry dmg,recoill ogarniesz,świetny scope,Świetnie sie banki seriami ściąga

Polecam ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

DW chyba nie da się jeszcze zmodyfikować (chyba bo dawno na to nie patrzyłem). Tak czy siak brałbym gietę. Jej się nie da ocenić ;) 11/10

Opublikowano

Za NX ? Nie opłaca się żadnej z powyższych ... dlaczego ? Bo masz dokładnie to samo za GP.

Jak chcesz brać coś PRO za NX to wybierz M417 SB (chyba tak się nazywa) albo ACR SF lub ewentualnie AK-74M + Scope za NX (wg. mnie najbardziej pro broń w CA).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak grasz częsciej z dystansu to bierz M4A1 jak z bliska to gietka ;d

Moze gietka jest dobra z daleka ale gdy cel tez w nas strzela to scope z gietki leci w pizdu w niebo,

A gdy nawalasz M4A1 celownik utrzymuje się na celu.

Gietka jest bardzo dobra z bliska poniewaz sciaga na 3-4 celne strzaly ; ]

Opublikowano

Za NX ? Nie opłaca się żadnej z powyższych ... dlaczego ? Bo masz dokładnie to samo za GP.

Jak chcesz brać coś PRO za NX to wybierz M417 SB (chyba tak się nazywa) albo ACR SF lub ewentualnie AK-74M + Scope za NX (wg. mnie najbardziej pro broń w CA).

i na chuj mu piszesz takie głupoty ? m417 sb to broń rare zresztą na snd nigdzie nie zagra z nią..

polecam valkyre i wbrew pozorom różni się od zwykłej g36e za gp, m4a1 dw podobnie, też się różni od zwykłego m4..

Opublikowano

i na chuj mu piszesz takie głupoty ? m417 sb to broń rare zresztą na snd nigdzie nie zagra z nią..

polecam valkyre i wbrew pozorom różni się od zwykłej g36e za gp, m4a1 dw podobnie, też się różni od zwykłego m4..

czym się niby różni skoro ma identyczne staty? sam sie zastanów zanim napiszesz coś idiotycznego.

@topic

Polecam g36e aczkolwiek ulepszona m4'ka ze scopem jest równie fajna :P

Opublikowano

Ja powiem ,że jak na perma to M4A1 , bo je zrobisz na customa ,a gieta to za gp do kupienia ;)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

czym się niby różni skoro ma identyczne staty? sam sie zastanów zanim napiszesz coś idiotycznego.

@topic

Polecam g36e aczkolwiek ulepszona m4'ka ze scopem jest równie fajna :P

bo sie kurwo słaba nie patrzy na same staty, potrzymaj obie bronie i powiedz różnicę matole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...