Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Tibia - Powrót

hubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie grałem w tibię już od 9.1, chciałbym powrócić na RL, ale pytam się was: opłaca się? Co nowego wprowadzili, albo co wprowadzą do nowej tibii? Na jakim serverze grać? Jakie są teraz boty? Z góry dzięki. :)

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Jak tam z systemem wojen? Głównie po to chciałbym wrócić, żeby się trochę po napierdzielać :D

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Do tibi sporo nowe dodali przez ten czas ale najlepsze co było dla mnie to dwa nowe serwery: Aurera i Aurora.

Co w nich takiego? Jest na nich Exp x2, Loot x2, Skill x2 itp.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Cześć, nie grałem w tibię już od 9.1, chciałbym powrócić na RL, ale pytam się was: opłaca się? Co nowego wprowadzili, albo co wprowadzą do nowej tibii? Na jakim serverze grać? Jakie są teraz boty? Z góry dzięki. :)

Nie warto zaczynać :) - wakacje , strata czasu.

Ale jak już to nie RL tylko OTS :) większa przyjemnośc

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Co do komentarza ze w topce to ty nie bedziesz to hmmm...

Ja np. wcale nie chciałbym być w topce, dochodzenie do czegos jest zabawa sama w sobie.. Jakbym mial siedziec na 1 miejscu w rankingu chyba bym przestał grać.

Tez mi sie wydaje ze nie warto zaczynac, szkoda czasu na wakacje ale juz sie wmaniaczyłem :( GOD WHY

Opublikowano

na wakacje szkoda czasu chyba ze bot. Ja sam robie co roku przerwe na tibie na wakacje mam w depo 30 premium scrolli ale na wakacje nie wbijam i nie mam pacca pozdrawiam.

5435084992.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...