Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

kamilq_0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jak dodałbym do bigboy`a wallhack to moglbym walic przez sciany na darkorbit uwzgledniajac jeszcze ze mam speedhacka oraz mam ciagle włączony Origin z fifą 09 dodajac jeszcze zze mam internet 0.5 mb/s?

Opublikowano

tak tak, ale powtórz pytanie bo nie czaje.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

zadałem konkretne pytannie zapominając ze MAM CITA AIMBOT`a i nie wiem jak go wlączyc ze \by walic w głowe statkow kosmicznych tej gry

Opublikowano

A więc wyszedł nowy program namierzający, ja o nim nie slyszalem :/

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

On was trolluje, więc nie musicie się głowić o co mu chodzi.

Witam mam pytanie czy jak dodałbym do bigboy`a wallhack to moglbym walic przez sciany na darkorbit uwzgledniajac jeszcze ze mam speedhacka oraz mam ciagle włączony Origin z fifą 09 dodajac jeszcze zze mam internet 0.5 mb/s?

Nie mógłbyś, gdyż wallhack się kłóci z Originem. Dodatkowo fifa 09 nie jest kompatybilna z netem 0,5mb/s. Musisz kupić fifę 2012 z dodatkiem 21 XII 2012 gdzie polska wygrywa euro i kończy się świat. Gdy spełnisz te warunki, będziesz mógł walić przez ściany :)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Kur*a tak myslałem lecz ja mam ten dodatek i nawet wiem kiedy wyszedł ale nie chce mi dzialac na windows 7 a na macPRo smiga jak dziffka ale nie w tym żecz, chodzi mianowicie czy jak OPEN STELACH wlacze to dostane warna lub banana NA STEAM? :/ prosze o mądrą i szybka odp. :)

Kur*a tak myslałem lecz ja mam ten dodatek i nawet wiem kiedy wyszedł ale nie chce mi dzialac na windows 7 a na macPRo smiga jak dziffka ale nie w tym żecz, chodzi mianowicie czy jak OPEN STELACH wlacze to dostane warna lub banana NA STEAM? :/ prosze o mądrą i szybka odp. :)

Opublikowano

fifa 2012 ? prosze cie... fifa 98 jest pod neta 0,5 albo 1,345(777) mb/s ja mam czitsa do tego ktory mi tak robi ze ja wale z mapy 1-1 wale z mapy na wale z mapy 8-9 ! i tak wale z mapy 1 na 2 mape

Opublikowano

aha no to dzięks na allegro wyczaiłem własnie skoki narciarskie, które są kompaktyjne z Farmerem 14 Deluxe w czym nie chodzi z Bigpoint THX .

Opublikowano

haha co za koles . nie ma zadnego wallhacka do DO , i te twoje "C?TY" to pewnie jakies nubskie keyloggery.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Nie czajicie tego ze , ze ten typek mowi o cs ... fifa i do w jednym i czitach .. , on tylko zwałe se ćisnie z was .. a wy sie głowicie -.-

Opublikowano

WOW, ja to pisałem przez śmiech^^ NooBek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...